FİNANS

Emekliler bu rakama hayır diyemeyecek! İş Bankası emekli promosyonuna devasa zammı duyurdu: Başvuran alacak!

Emekli promosyon ödemeleri tüm hızıyla devam ediyor. Bankalar en yüksek promosyonu vermek için birbirleriyle yarışırken İş Bankası’ndan yeni kampanya duyurusu yapıldı.

2022 yılının başından bu yana bankalarda emekli promosyon kampanyaları devam ediyor. Yaz aylarında bankalardan gelen peş peşe açıklamalar sonrasında SGK da duruma el atmış ve kamu bankalarının promosyon miktarlarını açıklamıştı. Son olarak emekli maaşlarına zam gelmesiyle birlikte emekli promosyon ödemeleri yeniden gündeme geldi.

İş Bankası emekli promosyonunda zirveye oturdu

Haberport.com’da yer alan habere göre, Türkiye’nin önde gelen özel bankalarından biri olan İş Bankası, promosyon tutarlarını güncelledi. Yeni yıla girilmesiyle birlikte emekli maaşlarında da yüzde 30 oranında artış oldu. Bu artış beraberinde bankalar arasındaki promosyon yarışını da kızıştırdı.

Geçtiğimiz aylarda Sosyal Güvenlik Kurumu bir son dakika gelişmesi duyurarak 31 Mart’a kadar geçerli olacak emekli promosyon kampanyalarında taban tutarları belirledi. Bu haber üzerine İş Bankası mevcut ve potansiyel müşterileri için harekete geçerek promosyon rakamlarını güncelledi.

tl

3 yıllık söz verene ödenecek

Emekli maaşını 3 yıllık taahhüt imzalayarak İş Bankası’na taşıyan emekliler, ödemelerini maaş tutarlarına göre alacaklar. Promosyon tutarlarının alt limiti 4 bin 500 TL’den başlayarak 7 bin 500 liraya kadar yükseliyor. Buna göre İŞ Bankası’nın emekli promosyon ödeme tutarları şu şekilde olmakta:

Emekli maaşı 3.499 TL’ye kadar olanlara 4.500 TL,

3.500 TL’den 7.499 TL’ye kadar olan emeklilere 5.350 TL,

7.500 TL ve 9.999 TL arasında olanlara 6.750 TL,

10 bin TL ve üzeri emekli maaşı alanlara ise 7.500 TL nakit promosyon ödemesi yapılacak.

Emekli promosyon ödemeleri için başvurular mobil şubelerden, e-Devlet üzerinden ve banka şubelerinden yapılıyor. İlgili tutarlar yeni bir duyuru gelmediği sürece 31 Mart 2023 tarihine kadar geçerli olacak.

Kaynak: https://www.haberport.com/is-bankasi-emekli-promosyonuna-noktayi-koydu-iste-odeyecegi-net-rakam/89569/

Başa dön tuşu