FİNANS

Acil nakde ihtiyacı olanlar dikkat! Resmi olarak açıklandı: 10 bin liraya kadar faizsiz kredi imkanı! Şimdi al Şubat ayında ödemeye başla

Acil nakit paraya ihtiyaç kapsamında özel bankalardan vatandaşlara destek akmaya devam ediyor. Banka bu doğrultuda 18 ile 70 yaş arasındaki kişilere faizsiz kredi imkanı sunacağını resmen açıkladı.

Türkiye’de faaliyet gösteren iki özel banka, çeşitli kampanyalar kapsamında 6 ay vade ve yüzde 0 faizle 10 bin TL’ye kadar anında nakit yardımı yapacaklarını açıkladı. Bununla ilgili olarak bankanın açıklamasında da “Şimdi al, Şubat’tan itibaren öde” denildi.

YAPI KREDİ’DEN 10 BİN TL FAİZSİZ KREDİ İMKANI

10 bin liraya kadar faizsiz kredi

Yapı Kredi Bankası resmi olarak 6 ay vadeli 10 bin TL faizsiz kredi kampanyası başlattı. Banka, müşterilerine bu kampanyadan 30 Kasım’a kadar yararlanma fırsatı sunuyor. World PAY Alışveriş Kredileri ile ilk taksitte 6 ay vade farksız ve faizsiz kredi seçeneği sunulacak.

1 Kasım – 30 Kasım 2022 tarihleri ​​arasında Yapı Kredi POS kullanan tüm üye işyerleri World Pay Alışveriş Kredisi’ni ilk kullandıklarında faizsiz ve masrafsız 6 ay vadeli kredi fırsatından faydalanabilecekler. Bu kampanya, 1-30 Kasım 2022 tarihleri ​​arasında tüm Yapı Kredi POS katılımcı mağazalarında 500-10.000 TL arasındaki ilk World PAY alışverişinde geçerlidir. Yapı Kredi Mobil veya World Mobil uygulamasından, işyeri tarafından oluşturulan QR kodu POS üzerinden okutarak işlemi tamamlayabilirsiniz. Ayrıca Yapı Kredi müşterisi olmasanız bile mağazadan Yapı Kredi müşterisi olabilirsiniz.

AKBANK’TAN 10 BİN TL FAİZSİZ KREDİ İMKANI

10 bin liraya kadar faizsiz kredi

Akbank kısa süre önce yaptığı açıklamada, ilk kez Akbank üyesi olan müşterilerine 30 Kasım’a kadar altı ay süreyle 10 bin TL faizsiz kredi sunacağını duyurdu.

17 Ekim 2022 – 30 Kasım 2022 tarihleri ​​arasında Akbank Mobil’i indiren ve ‘Akbanklı Olmak İstiyorum’ butonuna basarak ilk kez uzaktan Akbank müşterisi olma sürecini tamamlayan yeni Akbanklılar, kampanyadan yararlanabilirler. Başvuruların 15 Aralık 2022 tarihine kadar onaylanması gerektiği belirtilirken 15 Aralık 2022 tarihine kadar başvurusu onaylanan Akbank üyeleri, kampanyadan 31 Aralık 2022 tarihine kadar taksit limitleri dahilinde yararlanabilecekleri duyuruldu.

Başa dön tuşu