SPOR

Fenerbahçe’nin Avrupa’da yarı final kapısındaki muhtemel 11’i!

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final rövanşında Olympiakos’a karşı karşıya gelecek. Bu karşılaşmada soluksuz bir maç izlenecek. İşte maç öncesinde takımların merak edilen ilk 11 i ve detaylar…

FENERBAHÇE YARI FİNALE ADIM ADIM…

İŞTE MUHTEMEL İLK 11…..

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final rövanşında Olympiakos’a karşı karşıya gelecek. Bu karşılaşmada soluksuz bir maç izlenecek. İşte maç öncesinde takımların merak edilen ilk 11 i ve detaylar…..

fenerbahçe

Fenerbahçe, Avrupa’da yarı final kapısını zorluyor. Sarı Lacivertliler, Konferans Ligi çeyrek finalinde Olympiakos’a 3-2 kaybettiği ilk maçın rövanşında bu sefer takımı konuk edecek.

Avrupa kupalarında 11 yıl aradan sonra adını yarı finale yazdırmak için mücadele verecek olan Fenerbahçe’de kimlerin forma giyeceği de bir o kadar merak edilenler arasında….takımda Tedavisi tamamlanan Mert Hakan’ın durumu ile ilgili belirsizlik sürerken Ameliyat olan Ooosterwolde ise yarı final maçında oynayamayacak.

Serdar Aziz, Mert Müldür ve Serdar Dursun ise UEFA listesinde yer almıyor.

MUHTEMEL 11

Fenerbahçe: Livakoviç, Osayi, Çağlar, Djiku, Ferdi; İsmail, Fred; İrfan Can, Szymanski, Tadic, Dzeko

Olympiakos: Zolakis, Rodinei, Doi, Karmo, Ortega, Hezze, Çikinyo, Fortunis, Yovetiç, Podens, El Kaabi

Kadıköy’de saat 22.00’de başlaması planlanan maçta Alman hakem Tobias Stieler maçı yönetecek. Mücadele TV8 üzerinden şifresiz olarak yayınlanacak.

KONFERANS LİGİ ÇEYREK FİNAL MÜCADELELERİ

Konferans Ligi’nde finale yaklaşan takımlarda yavaş yavaş belli olacak. Fenerbahçe’nin olası yarı finaldeki rakibini belirleyen eşleşmede, ilk maçı 2-1 kazanan Aston Villa, Lille’e konuk olacak.

Fiorentina ile Viktoria Plzen’in 0-0’ın rövanşında karşılaşacağı gecede, PAOK ise 1-0 kaybettiği maçın rövanşında Club Brugge’ü ağırlayacak.

Konferans Ligi’ndeki büyük final 29 Mayıs’ta Yunanistan’ın başkenti Atina’daki Ayasofya Stadı’nda oynanacak.

Başa dön tuşu