FİNANS

FED kararı sonrası İslam Memiş’ten yorumlar geldi! Parası olanlar dikkat etmeli

İslam Memiş FED’in faiz kararı sonrası döviz, altın ve gümüş ile ilgili açıklamalarda bulundu. Memiş, açıklamalarında gümüşün şu an altından ucuz olduğunu ve alım fırsatı olduğunu değerlendirdi. Memiş’in ekonomik tahminleri ve dahası haberimizde…

İslam Memiş, ABD Merkez Bankası FED faiz kararı sonrasında altın alım fırsatlarının olduğunu öngörerek yatırımcıları uyardı ve Şubat ayı için gerginlik uyarısı yaptı. 

ALTIN UZMANI İSLAM MEMİŞ’TEN UYARILAR: YENİ REKORLAR VE ŞUBAT AYI GERGİNLİĞİ

ABD Merkez Bankası FED’in faiz kararının ardından gram altın fiyatları rekor kırdı. Ünlü para piyasaları uzmanı İslam Memiş, bu durum ile ilgili flaş açıklamalarda bulundu. Fatih Altaylı’nın köşe yazısında kuyumcu diye bahsettiği İslam Memiş, yatırımcıları uyardı. Amerika Merkez Bankası FED faiz kararı sonrasında dolar endeksinin 102 seviyesinden 100,94 seviyesine gerilemesinin altının değer kazanmasının ardından, Memiş, yıl içinde 1.450 lira seviyesi beklentisinin korunduğunu ifade etti. 

 

İslam Memiş

 

KISA VADEDE ONS GERİ ÇEKİLEBİLİR!

Ancak, kısa vadede ons altında bir geri çekilme yaşanabileceğini ve bu geri çekilmelerin kısa vadede alım fırsatı oluşturacağını vurguladı. Şubat ayı için gerginlik uyarısı yapan İslam Memiş, şöyle devam etti: “Şubat ayı oldukça gergin geçecek. Seçime kadar psikolojiyi yönetmek, parayı yönetmekten daha önemli olacak. İşine odaklanan, varlıklarına sahip çıkan, kumar oynamayan kazanacak. Her türlü manipülasyon, algı, risk ve olaylara karşı hazırlıklı olun. Başınız dik, yüreğiniz ferah olsun.” Memiş’in uyarılarına karşın, altın/gümüş rasyosu 81,30’da. Yani, gümüş altına göre daha ucuz. Bu durumu fırsata çevirmek isteyenlerin, altın ve gümüşe yönelik alımlar yapabilecekleri öğrenildi.

Başa dön tuşu