FİNANS

4 milyar dolarlık vurgun yaptı! Gökte ararken yerde ortaya çıktı…

FBI’ın arananlar listesinde ilk 10’da yer alan kripto kraliçesi Ruja İgnatova’nın Londra’da daire sattığı ortaya çıktı! Duyanlar şok oldu. Haberlere konu olan Ruja İgnatova 4 milyar dolarlık vurgunun ardından gözden kaybolmuştu. İşte detaylar…

Ruja İgnatova, 6 yıl önce kendisini arayan FBI tarafından arananlar listesinde yer almış ve onlarca mağdur bırakarak 4 milyar dolardan fazla parayı toplayarak vurgun yapmış olan Kripto kraliçesi olarak bilinen kişi olarak İngiltere’de satışının yapılmasını sağladığı lüks daireyle ortaya çıktı. 

KRİPTO KRALİÇESİ RUJA İGNATOVA’NIN 6 YIL SONRA ORTAYA ÇIKTI! 4 MİLYAR DOLARDAN FAZLA VURGUN YAPTI

Dünya çapında büyük bir vurgun olayının sorumlusu olarak bilinen Ruja İgnatova, 6 yıl önce FBI tarafından arananlar listesinde yer almaya başladı. 2017 yılında dünyanın farklı bölgelerinde yatırımcıları dolandırarak 4 milyar dolardan fazla parayı toplayan İgnatova, ardından ortadan kayboldu. 

 

Ruja

 

IGNATOVA HAKKINDA YENİ BİLGİLER ORTAYA ÇIKTI!

6 yıllık arama ve meraklı bekleyişin ardından, Londra’da satışa çıkarmak istediği lüks dairenin sahibi olarak kendisini ifşa eden İgnatova hakkında yeni bilgiler ortaya çıktı. İgnatova’nın kimliği ifşa edildiğinde, İngiltere’de yeni yayınlanan bir kanun değişikliği nedeniyle “mülk sahibinin kimliğinin yayınlanmasına izin verildi”. Dünya basını tarafından Kripto kraliçesi olarak bilinen İgnatova’nın satışa çıkarmış olduğu 11 milyon sterlin değerindeki lüks daire, Jamie Bartlet tarafından fark edildi ve onun olduğu haberleri bütün haber sitelerinde en ilginç gelişme olarak yayınlandı. 

Şu anda 42 yaşında olan İgnatova’nın arkasından bıraktığı mağdurlar için üzücü bir son olmuştu. Çünkü FBI’ın dahi aradığı bu kadın, yatırımcıları kandırarak 4 milyar dolardan fazla para toplayarak gerçekleştirdiği en büyük uluslararası dolandırıcılık faaliyetidir. Şu anda FBI’nın ilk 10 listesinde en çok aranan kaçaklar listesinde de yer almaktadır.

Başa dön tuşu