GÜNDEM

Ziraat Bankası kesenin ağzını açtı. Emekliye promosyonda bol kepçe

Ziraat Bankası Şubat ayı promosyon rakamını açıkladı. Bu defa kesenin ağzını açtı. Tam 30.000 TL ödeme yapacak. Başvurular ay başında başlıyor. İşte detaylar…

Ziraat Bankası, Şubat ayında 30.000 TL büyük bir promosyon hamlesi ile emeklilere ve çalışanlara ödeme yapmayı planlıyor. 

ZİRAAT BANKASI 30.000 TL PROMOSYON ÖDEMESİYLE KESENİN AĞZINI AÇIYOR! 

Ziraat Bankası, Şubat ayında 30.000 TL ödeme yapmaya hazırlanıyor. Kamu bankaları arasında en büyük banka olan Ziraat Bankası, milyonlarca emekli ve çalışan için kesenin ağzını açıyor. 

 

Ziraat Bankası

 

RAKAMLAR GEÇMİŞTEKİ PROMOSYONLARDAN DAHA YÜKSEK

Geçmişteki promosyon ödemelerinden daha yüksek bir rakam olan bu ödeme, Van İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile yaptığı sözleşme gereği çalışanlarına maaş promosyonu olarak yapılacak. Ayrıca, Ziraat Bankası EYT’lilerin de emekli olarak sayısının artmasıyla birlikte, binlerce çalışan ve emekliye de ödeme yapmayı planlıyor. Şubat ayı başında başlayacak olan başvuruların süresi 3 ila 5 yıl arasında değişebilecek şekilde, banka tarafından tüm çalışan ve emeklilere yapılacak bu ödeme, çalışanların ve emeklilerin hayatının kolaylaşmasına katkı sağlayacak ve özellikle bu dönemde büyük bir rahatlama sağlayacak. Ziraat Bankası’nın bu hamlesi, çalışan ve emekli çevreleri tarafından çok sevilen bir hareket olarak karşılanıyor ve bankanın gösterdiği bu destekten dolayı teşekkür ediyorlar.

Başa dön tuşu