GÜNDEM

Pençe Kilit Harekatı’ndan şehit haberi geldi! Bir ana ocağına daha ateş düştü! Şehidin kimliği belli oldu

Milli Savunma Bakanlığı son dakika açıklaması yaptı. Pençe Kilit Harekat bölgesinde bir şehidimiz olduğunu açıklayan bakanlık şehit hakkındaki detayları da paylaştı. Teröristlerle girdiği çatışma sonucunda şehit düşen Topçu Uzman Çavuş Nedim Korkmaz’ın ana ocağına ateş düştü.

Teröristlerin hain saldırısı sonucunda yaralanan Topçu Uzman Çavuş Nedim Korkmaz’dan üzen haber geldi. Yaralı askerin yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı bildirildi. Topçu Uzman Çavuş Nedim Korkmaz’ın şehit düştüğü açıklandı.

BAKANLIKTAN TAZİYE MESAJI

Şehit düşen askerlerimiz için başsağlığı mesajları yayınlayan Milli Savunma Bakanlığı Topçu Uzman Çavuş Nedim Korkmaz’a ve ailesine başsağlığı dileklerini iletti. Bakanlık tarafından yayınlanan mesajda “Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet; kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz.” ifadelerine yer verildi.Şehit nedim korkmaz

HULUSİ AKAR’DAN TAZİYE MESAJI

Türkiye bir şehidini daha uğurluyor. Anacağına düşen ataş tüm yürekleri dağladı. Ülkesi için canını hiçe sayan kahraman askerlerimiz teröristlere karşı mücadelelerine devam ediyor. Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar şehit düşen askerimiz için taziye mesajı yayınladı. 30 Kasım 2022 tarihinde kahraman askerimizin şehit düştüğünü ifade eden Akar, kendi şahsı ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah’tan rahmet dilediğini söylerken ailesine de başsağlığı ve sabır dileklerini iletti.

Başa dön tuşu