GÜNDEM

Beş yaşındaki çocuk babasına piton saldırdı

Beş yaşındaki Avustralyalı bir çocuk, kendisinden yaklaşık üç kat büyük bir piton tarafından ısırılmaktan kurtuldu. Babası yerel bir radyo istasyonuna yaptığı açıklamada….

Beş yaşındaki Avustralyalı bir çocuk, kendisinden yaklaşık üç kat büyük bir piton tarafından ısırılmaktan kurtuldu. Babası yerel bir radyo istasyonuna yaptığı açıklamada, Beau Blake’in 3 metre (10 ft) uzunluğundaki sürüngen saldırdığında, evde yüzmek için hazırlanıyordum dedi. Hala birbirine dolanmış olan çift, Beau’nun yaşlı büyükbabası tarafından havuzdan çıkarıldı ve çocuk babası Ben tarafından hayvandan kurtarıldı. Beau’nun morali iyi ve sadece küçük yaralarla kurtuldu. “O tam bir asker,” diye ekleyen Ben, Yeni Güney Galler’deki Byron Bay sahil kasabasında yaşayan ailenin ısırık yaralarını enfeksiyon belirtilerine karşı izleyeceğini söyledi.

5 yaşındaki çoçuğa piton saldırdı

Şanslı kaçış aslında çok dramatik oldu

Şanslı kaçışa rağmen, dramatik destanın oldukça “çileli” olduğunu söyledi. “[Beau] havuzun kenarında dolaşıyordu… ve sanırım piton orada oturmuş bir kurbanın gelmesini bekliyordu ve o da Beau’ydu. Çalıların arasından büyük siyah bir gölgenin çıktığını gördüm ve dibe vurmadan önce bacağına tamamen sarılmıştı.” Beau’nun 76 yaşındaki büyükbabası Allan, “hiçbir şekilde kendini korumadan” havuza atladı ve çocuğu babası Ben’e verdi. 76 yaşındaki dedesi, “Ben küçük bir delikanlı değilim. Bu yüzden onu 15-20 saniye içinde serbest bıraktım” dedi. Dede, oğlu ve torununu sakinleştirmeye çalışırken pitonu yaklaşık 10 dakika boyunca tuttu ve yılanı bitki örtüsüne geri bıraktı.

Ben, radyo istasyonuna yaptığı açıklamada pitonların Sydney’in yaklaşık 8 saat kuzeyindeki bölgede hayatın bir gerçeği olduğunu söyledi ve “burası Avustralya” dedi.

Başa dön tuşu