MEDYA

Kızılcık Şerbeti’ne bomba isim geliyor! Alev’in tahtını elinden alacak

Televizyon ekranlarının ilgiyle takip edilen dizisi olan “Kızılcık Şerbeti” dizisi, yeni bir isimle sevenlerini heyecanlandırmaya hazırlanıyor. Sürpriz oyuncu, Alev karakterine rakip olarak diziye dahil olacak. İşte o sürpriz isim…

Barış Kılıç, Evrim Alasya, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Müjde Uzman, Doğukan Güngör ve Settar Tanrıöğen gibi ünlü isimlerin kadrosunda bulunduğu Kızılcık Şerbeti dizisi, geçtiğimiz sezon büyük bir izlenme rekoru kırmıştı.

Yeni sezonla birlikte diziye büyük bir heyecan getiren bir oyuncu daha eklendi. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın  yaptığı habere göre, Show TV’de ekranlara gelen ve ikinci sezonunda da büyük ilgiyle seyredilen Kızılcık Şerbeti, olaylarla dolu bölümlerle seyircisini etkilemeye devam ediyor. Dizinin yönetmenliğini Hakan Kırvavaç’ın üstlendiği bu yapımın yeni katılımcısı ise Yiğit Kirazcı, ‘Rüzgar’ karakteriyle dizinin kadrosuna dahil oldu. Rüzgar’ın dizide sevgilisi olan Helin’i ise Ebru Destan canlandıracak.

ebru destan

 Bir dönem “Arka Sokaklar” dizisinde rol alan ve sunuculuk kariyeriyle de dikkat çeken Ebru Destan, şimdi “Kızılcık Şerbeti” dizisinin yeni bölümlerinde izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Ebru Destan, bu yeni projede Alev karakterine rakip olarak karşımıza çıkacak ve fenomen karakterler arasında yer almayı hedefliyor. 33. bölümde izleyiciyle buluşacak olan Ebru Destan’ın diziye katılmasıyla birlikte dengeler değişebilir gibi görünüyor. “Kızılcık Şerbeti,” Cuma günleri saat 20:00’de Show TV’de yayınlanmaya devam ediyor ve izleyicilerini bekliyor.

Başa dön tuşu