MEDYA

Yargı dizisi yeni bölüm ne zaman, bu akşam Yargı var mı? 1 Ocak Yargı yayınlanacak mı? Yargı yeni bölüm tarihi

Kanal D’nin yoğun ilgi gören dizisi Yargı, her hafta Pazar akşamı ekrana geliyor. Ay Yapım imzası taşıyan dizi geçen haftaki bölümüyle yine nefesleri keserken, dizinin yeni bölüm fragmanının yayınlanmaması seyirciyi korkuttu. Peki, Yargı yeni bölüm ne zaman? Bu akşam Yargı yok mu? İşte, Yargı dizisinin yeni bölüm tarihi…

Dram, aksiyon, psikolojik gerilim, polisiye ve suç türünde ekranlara gelen Yargı dizisi her bölümüyle seyirciden yoğun ilgi görüyor.

Başrol kadrosunda Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Uğur Aslan gibi isimlerin yer aldığı dizi her hafta Pazar günü Kanal D ekranlarından seyircisi ile buluşuyor. Son olarak 49. bölümüyle geçtiğimiz hafta ekranlara gelen dizi yine muhteşem bir finalle bölümü sonlandırmıştı. Yeni bölümde yaşanacak gelişmeler merak edilirken, fragmanı göremeyen seyirci “Yargı yeni bölüm ne zaman?” sorusuna yanıt aramaya başladı.

 yargı

BU AKŞAM YARGI VAR MI?

Seyircinin büyük bir heyecanla beklediği Yargı 50. bölüm bu akşam ekrana gelmeyecek. Dizinin yeni bölümü, 1 Ocak 2023 yılbaşı tatiline denk geldiğinden dolayı ekranda olmayacak. Yargı yeni bölümüyle 8 Ocak Pazar gününden itibaren yeniden seyirciyle buluşacak.

Başa dön tuşu