MEDYA

Arka Sokaklar dizisi artık yeni kanalında yayınlanacak

Yıllardır ekranlarda severek izlenen Kanal D ekranlarında yayınlanan fenomen dizi ile bir süre önce kanal ödemeler konusunda anlaşmazlığa düşmüştü. Çalkantılar sürerken bomba bir iddia ortaya atıldı. Arka sokaklar dizisi kanal değiştiriyor. İşte dizinin yeni kanalı….

Yıllardır ekranlarda severek izlenen Kanal D ekranlarında yayınlanan fenomen dizi ile bir süre önce kanal ödemeler konusunda anlaşmazlığa düşmüştü. Yapım şirketi bu konudan dolayı oldukça zorda kalmış çalışanlarının ücretlerini ödemekte zorlanmıştı. Hatta dizinin final yapacağı da konuşuluyordu. Çalkantılar sürerken bomba bir iddia ortaya atıldı. Arka sokaklar dizisi kanal değiştiriyor. İşte dizinin yeni kanalı….

arka sokaklarArka sokaklar dizisinin yeni kanalı

Başrollerinde Zafer Ergin, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu, Oya Okar ve Ozan Çolakoğlu gibi isimlerin olduğu reyting rekortmeni dizi yayın hayatına Kanal D ekranlarında başlamıştı. 17 sezonluk macera sonunda yapım ve kanal anlaşamadılar ve yolları ayrılıyor. Fenomen dizi yayın hayatına artık ATV ekranlarında devam edecek.

Başa dön tuşu