KAMU

Böyle iş ilanı görülmedi! KPSS’den 70 alana 63.000 TL maaşlı iş: Başvuru şartları açıklandı!

O üniversite personel alımı yapacak. KPSS puanı açıklandı. Kpss puan şartı nedir? İşte tüm detaylar haberimizde.

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi personel alımlarını başlattı. İlanlar yayınlandı. Başvuru şartları da belirlenmiş bulunmaktadır. Resmi Gazete’de yayımlandı. 63.000 TL maaş imkanı sundu. Başvuru şartları nelerdir? Merak edilen tüm detaylar haberimizde.

O ÜNİVERSİTEDEN 63.000 TL MAAŞ!

Katip Çelebi Üniversitesi personel alımı için ilanlarını yayınladı. Personel alımı için Kpss puanı 70 olarak belirlenmiştir. Kadro dağılımına göre maaşlar 42.32- 63.480 TL arasında değişiklik göstermektedir.Personel

Katip Çelebi Üniversitesi 31/12/2008 tarih ve 27097 sayılı kanunda Resmi Gazete’de yayımlanan “Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Büyük Ölçekli Bilgi İşlem Birimlerinde Sözleşmeli Bilişim Personeli İstihdamına İlişkin Esas ve Usuller Hakkında Yönetmelik” 8. maddeye göre personel alımları için çalışmaların başlatıldığını belirtti.

Başvuru 27 Şubat- 20 Mart 2023 tarihleri aralığında gerçekleşecektir. Başvuru yapmak isteyen kişiler bilisimbasvuru.ikc.edu.tr internet sitesi üzerinden yapabileceklerdir. Başvurular için gerekli olan belgeler şunlardır:

– Başvuru formu (fotoğraf dahil)

– Adayın özgeçmişi

– Adayın onaylı şekilde mezuniyet belgesi: E-Devlet QR kod ile mezuniyet belge veya lisans diploması, mezuniyet belgesi aslı veyahut noter onaylı olanı da geçerli olacaktır.

-Mesleki çalışma süresini gösteren belge: E-Devlet’ten QR kodlu SGK Hizmet Dökümü belgesi veyahut Kamu Personeli Hizmet Belgesi sunulmalıdır.

– Meslek Tecrübe Şartı Belirten Belge: Çalışam belgesi ( Özel sektör alanında çalışan adaylar için işin detaylı anlatım ve imza kaşe onay gösteren belgesi)

– En az iki programlama dilini belirten belge: Sertifika veyahut doğrulanabilmesi şart katılım belgesi olmalıdır.

– Var ise KPSS sonuçlarının belgesi

– Var ise Yabancı Dil Belgesi

– Adli Sicil Kaydı: 6 ay içinde olmalıdır. E-devlet üzerinden QR kodlu olmalıdır.

– Erkek adaylar için askerlik durumu bildiren e-devlet üzerinden QR kodlu belgesi talep edilmektedir.

Personel alım için başvuruların şartları şu şekildedir:

-657 sayılı Devlet Memurları Kanunu 48. madde şartlarını taşıyor olmalıdır.

– 4 yıl lisans fakültelerinde bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği bölümlerinden yurt içi veyahut yurt dışı mezunu olunmalıdır.

– Belirtilen bölümler dışında lisans fakültelerinde , fen- edebiyat, eğitim ve eğitim bilimleri fakültelerinde bulunan, bilgisayar ve teknoloji üzerine eğitim veren bölümleri ve istatistik, matematik ve fizik bölümleri kabul görülecektir. YÖK tarafından yurt dışı olan kabul edilen üniversite bölümleri mezunları da dahildir.

– Büyük ölçek ağ kurulumu yönetiminde ücret tavanı 2 katı geçmeyenler için en az 3 yıl meslek deneyimi, geri kalanlar için ise en az 5 yıl meslek deneyimi mecburidir.

– Bilgisayar donanımı ile ağ kurulumu ve yönetimi haklarında bilgili olunmalıdır. Yeni programlama dilleri içerisinden minimum 2 tane bilgi sahibi olunmalı ve belgelenmeli şarttır.

– Göreve engel olacak sağlık sorununa sahip olunmamalıdır.

-Bilişim personel engeli olmamalıdır.

– Başvuru sürelerinde başvurular gerçekleştirilmelidir.

Başa dön tuşu