KAMU

Akademik kariyerini yükseltmek isteyenler dikkat! İzmir Bakırçay Üniversitesi yeni personel ilanını paylaştı! Başvuru için son tarih 26 Aralık

İzmir Bakırçay Üniversitesi kadrosuna Profesör, Doçent ve Doktor Öğretim Üyesi olacak şekilde toplam 15 akademik personel alımı yapacak. Başvuru şartlarını açıklayan üniversite başvuru için son tarihi 26 Aralık 2022 olarak belirledi. İşte, İzmir Bakırçay Üniversitesi personel alımlarıyla ilgili detaylar…

İzmir Bakırçay Üniversitesi tarafından yapılan açıklamada, üniversitenin bünyesinde istihdam edilmek üzere toplam 15 personel alınacağı belirtildi.

Profesör, Doçent ve Doktor Öğretim Üyesi kadroları için başlatılan alımlar için son başvuru tarihi 26 Aralık olurken, başvurularla ilgili tüm detaylar da açıklandı.

RESMİ GAZETE’DE YAYIMLANDI

İzmir Bakırçay Üniversitesi Rektörlüğü’nün Resmi Gazete’de yaptığı açıklamasında şu bilgilere yer verildi:

”Üniversitemiz birimlerine 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği ile İzmir Bakırçay Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönergesi hükümlerine göre öğretim üyesi alımı yapılacaktır.”

BAŞVURU BELGELERİ

izmir bakırçay üniversitesi personel alımı

 

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

– Başvuru işlemleri üniversitenin bilgi yönetim sisteminden https://ubys.bakircay.edu.tr/HRM/AkademikBasvuru/PersonelBasvuru/Giris adresi üzerinden çevrimiçi yapılacaktır.

– Başvuru yapmak isteyenlerin İzmir Bakırçay Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönergesinde belirtilen şartları taşıyor olması gerekiyor.

– Başvuru yapacak adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu 48. maddesindeki şartlara uygun olması gerekiyor.

– Herhangi bir kamu kurumunda aktif olarak çalışanların e-Devlet sisteminden alacakları HİTAP Hizmet Belgesini başvuruya eklemesi gerekiyor. E-Devlet üzerinden alınacak karekodlu bütün belgeler geçerli sayılıyor.

– Yabancı ülkelerdeki mezuniyet belgelerinin Yükseköğretim Kurulu ya da Üniversitelerarası Kurul’ca denkliğinin onaylanmış olması gerekiyor.

– Başvurular, ilanın Resmi Gazete’de yayımlanmış olduğu tarih itibariyle 15. gün saat 23:59’a dek çevrimiçi ortamda yapılacaktır. Şahsen ya da posta yoluyla yapılan başvurular geçersiz sayılacaktır.

– İlandaki şartlara uymayan ve başvuru süresinde yapılmamış başvurular geçersiz sayılacaktır.

Başa dön tuşu