KAMU

Konyalılara müjde verildi! Büyükşehir Konya Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü personel alımı yapacak! Son başvuru tarihi 30 Aralık

Konyalı vatandaşlara müjdeli haber verildi. Konya Büyükşehir Konya Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü personel alımı yapacağını duyurdu. 25 kişilik kadro açan kurum son başvuru tarihi için 30 Aralık 2022 tarihini işaret etti.

Kamu personeli olarak çalışmak isteyen birçok kişi personel alımlarını yakından takip ediyor. Devlet personel alımı sitesinde yayınlanan ilan doğrultusunda Konya Büyükşehir Konya Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü bünyesinde çalışacak memur, mühendis ve veznedar alımı yapılacağı belirtildi. Toplamda 25 personel alımı yapılacağı açıklanırken başvuruların 30 Aralık 2022 tarihine kadar yapılması gerektiği vurgulandı.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Konya Büyükşehir Konya Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü bünyesinde çalışacak olan vatandaşlardan istenen genel şartlar şu şekildedir:

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması,

Kamu haklarından mahrum olmaması,

Erkek adayların askerlik görevini tamamlamış olması ya da askerlik çağına gelmemiş olması istenen şartlar arasında yer alıyor.

Görevini sürekli yapmasına engel olabilecek herhangi bir akıl ya da bedensel engelli bulunmaması,

Yayınlanan ilan kadroları için istenen diğer şartların yerine getirilmesi,

KOSKİ personel

BAŞVURU İÇİN HANGİ BELGELER GEREKLİDİR?

Personel alımı için başvuru yapacak olan kişilerin belirli belgeleri tamamlaması gerekiyor. Bu kapsamda kişilerden istenen belgeler şu şekildedir:

Nüfus Cüzdanı veya Kimlik Kartı fotokopisi

Diploma veya mezuniyet belgesinin aslı veya noter onaylı örneği veya e-Devlet üzerinden alınacak barkotlu mezuniyet belgesi

ÖSYM sitesinden alınan barkodlu KPSS sonuç belgesi,

Erkek personel için askerlikle ilgisinin bulunmadığını gösteren belge,

2 adet biyometrik fotoğraf (1 adedi forma yapıştırılacak)

Başvuru yapılan kadro için gerekli olan dilekçe,(Adaylar sadece tek bir kadroya başvuru yapabilmektedir.)

Kişilerden istenen diğer şartlar şu şekildedir:

Koski personel şartları

Koski personel şartları1

Koski personel şartları2

Başa dön tuşu