SİYASET

Muharrem İnce’nin partisinde flaş adaylık açıklaması: Tarih verildi! Kılıçdaroğlu detayı..

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala Muharrem İnce cephesinden gelecek açıklamalar merakla bekleniyor. Peki Muharrem İnce adaylık ile ilgili hangi açıklamaları yaptı? Tüm detaylar haberimizde.

Memleket İttifakı tarafından adayın Kemal Kılıçdaroğlu olarak açıklanmasının ardından gözler Muharrem İnce’ye çevrildi. Peki Muharrem İnce cephesinde hangi gelişmeler yaşanıyor? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

MUHARREM İNCE CEPHESİNDEKİ SON GELİŞMELER

14 Mayıs tarihinde ülkemizde genel seçim yapılacak. Millet İttifakı’nın adayı olarak Kemal Kılıçdaroğlu’nun aday olarak açıklanmasından sonra herkes Muharrem İnce’nin hamlesini merak etmeye başladı. Muharrem İnce’nin genel başkanı olduğu Memleket Partisi tarafından yapılan duyuruya göre parti içinde 12 Mart günü Cumhurbaşknı adayı ile ilgili ön bir seçim düzenlenecek. Kemal Kılıçdaroğlu’nun aday olmasından sonra Ümit Özdağ ile ittifakını sonlandırmış olan Muharrem İnce’nin de Kemal Kılıçdaroğlu’na destek vereceği iddiaları konuşuluyordu. 

Muharrem İnce Adaylık Gelişmeleri

Ancak Muharrem İnce’nin parti içinde ön seçimler için hazırlık yaptığı öğrenildi. Memleket Partisi tarafından yapılan duyuruya göre ‘Memleket Partisi Tüzüğü 66. madde kapsamında Cumhurbaşkanı adaylığı, partimizde kayıtlı olan bütün üyelerimizin katılımı ve ön seçimle belirlenecek. Aday olmak isteyen üyelerin tüzüğe uygun şekilde Genel Sekreterlik üzerinden başvuru yapmaları gerekmektedir. Sürecin başladığını bilgilerinize sunarız.’ açıklaması yapıldı. Memleket Partisi tarafından açıklanan yeni habere göre Cumhurbaşkanı adayı için desteklenen isim partili isimler tarafından seçilecek ve aday belirlendikten sonra son bilgiler Genel Sekreterliğe bildirilecek. 

Başa dön tuşu