MEDYA

Yalı Çapkın’ı dizisi yeni fragman yayınlandı mı ne zaman yayınlanacak?

Yayınlandığı ilk günden itibaren izleyicileri ekran başına kitleyen, Gülseren Budayıcıoğlu’nun hikayesini yazdığı Yalı Çapkın’ı dizinin cuma günü yayınlanan bölümü sonrası yeni bölüm fragmanı yayınlanmadı. Dizinin hayran kitlesi yeni bölümde neler yaşanacağını merak edip araştırmaya başladı.

Hikayesini Gülseren Budayıcıoğlu’nun yazdığı, Burcu Alptekin’in yönetmen koltuğunda oturduğu ve yayınlandığı ilk günden itibaren büyük ses Yalı Çapkın’ı dizisinin son bölümü oldukça merak uyandıracak şekilde bitmişti. Dizinin hayran kitlesi yeni bölümle ilgili neler yaşanacağını araştırmaya başladı. 

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir

Yalı Çapkın’ı dizisinin yeni bölüm fragmanı neden yayınlanmıyor?

Başrollerini Afra Saraçoğlu(Seyran), Mert Ramazan Demir(Ferit Korhan), Çetin Tekindor (Halis Korhan- Ağa), Şerif Sezer(Hattuç Şanlı) gibi isimlerin paylaştığı dizide, geçtiğimiz günlerde, yoğun grip salgını sebebiyle, dizi ekibinden bir kaç kişinin hastalanması sebebiyle çekimler bir süre ertelenmişti. Stok da yeni bölümü kalmayan dizinin bu hafta çekimleri tüm hızıyla başladı. Cuma gününe hem yeni bölümü hem de 10.bölüm fragmanını yetiştirmeye çalışan ekip, gece gündüz çalışıyor. 

 


Başa dön tuşu