TEKNOLOJİ

Sony’den büyük hata! 199 TL’lik oyunu ücretsiz olarak erişime açtı

Sony, Mafia II oyununu daha iyi grafiklerle Definitive Edition sürümüyle kullanıcılara sundu. Ancak firma yaptığı büyük hata ile 199 TL’lik oyunu PSN üzerinden ücretsiz olarak erişime açtı.

Mafia II: Definitive Edition 2K Games cephesi Mafia serisi remake furyasına dahil edilecek. Definitive Editin sürümleri hakkında araştırma yapan binlerce kişi için merakla beklenen açıklama 19 Mayıs günü geldi. 2k Games Mafia II grafiklerini yeniledi ve Mafia II: Definitive Edition’u satışa çıkardı.

Oyun ücretsiz indirildi

Mafia II Remake 199 TL fiyat etiketiyle satışa çıkarılmasına karşın Malezya PS Network’ta yaşanan enteresan bir hadise ile kullanıcılar oyunu ücretsiz olarak kütüphanelerine eklemeyi başardılar. Sony, yapılan hata sonrasında oyunu ücretsiz olarak yayınladı. Hatayı sadece Malezyalılar değil bütün PSN kullanıcıları fark etti. Böylelikle oyun severler Malezya PSN hesabı açtı ve oyunu ücretsiz olarak indirdi.

Sony yaptırım uygulayacak

Hatayı fark ederek PS 4 ve PS 4 Pro gibi oyun konsollarına ücretsiz olarak Mafia 2 remake sürümünü indiren binlerce kişiye Sony tarafından yaptırım uygulanacağı öğrenildi.

Başa dön tuşu