MAGAZİN

Söylemezsem Olmaz’ın yorumcuları değişti, ilk günden kavga başladı

‘Söylemezsem Olmaz’ adlı magazin programının yeni yorumcuları ikinci gününde biraz gergindi. Hande Sarıoğlu ile Yağmur Çevik canlı yayın sırasında tedirgin oldu. Çiftin bu durumuna tanık olanlar ise “Bunlar birbirine daha fazla dayanmaz” şeklinde yorumlar yaptılar.

Söylemezsem Olmaz’ın yeni yorumcuları olarak programa başlayan Arto, Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik, programın ikinci gününde gergin anlar yaşadılar.

Yağmur Çevik “Kadın aşkı aşkı bulur” şeklinde bir ifade kullanırken Hande Sarıoğlu “Parada bulur” yanıtını verdi. Yağmur Çevik “Sensin” diye yanıt verince güzel spiker sinirlerine pek hakim olamadı. Yağmur Çevik’in imalarına çok fazla sinirlenen Hande Sarıoğlu, “Bana böyle ithamlarda bulunamazsınız!” ifadelerini kullanarak sert tepki gösterdi.

Söylemezsem Olmaz'ın yorumcuları değişti, ilk günden kavga başladı

Hande sarıoğlu ise, “Benim parayla falan işim olmaz bunu nereden biliyorsun öyle birşey olduğunu?” dedi. Çevik konuyu değiştirmek istese de Sarıoğlu, maalesef geri adım atmadı. Sarıoğlu sinirlendi ve şöyle dedi: “Para konusunu bana getirirseniz kırmızı çizgim var. Beni böyle tanımlayamazsınız…”

Hande Sarıoğlu ile Yağmur Çevik arasındaki gerilim Arto’nun lehine işledi ve ikilinin çekişmesini film izler gibi izlemek zorunda kaldı.

Başa dön tuşu