MAGAZİN

Ünlü oyuncu Barış Falay’ın eşi de ünlü çıktı! Evli olduklarından neredeyse kimsenin haberi yokmuş

Televizyonun en ünlü simalarından biri olan ve artık Ömer’in dikkat çeken isimlerinden biri haline gelen Barış Falay’ın özel hayatı merak ediliyor. Ünlü oyuncunun özel hayatında eşinin kim olduğunu bilenler bir an şoka uğradı.

Gökçe Bahadır, Selahattin Paşalı ve Merve Dizdar gibi başarışı oyuncuları kadrosunda barındıran TV dizisi Ömer, son zamanların en çok konuşulan televizyon projelerinden birisi oldu.

Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu’nun senaryo danışmanlığını üstlendiği dizi, yeni sezonuyla reytinglerde üst sıralara çıkmaya devam ediyor. Dizinin ünlü karakterlerinden biri olan ve bu karakterle kariyerinde bambaşka bir kapı açan Barış Falay ise izleyiciler tarafından oldukça yakından takip edilmekte. 

Barış Falay Esra Ronabar

Hikayesi gerçek hayattan esinlenen Ömer dizisinde “Reşat Ademoğlu” karakterini canlandıran Barış Falay, kariyerinde pek çok önemli eserde rol aldı.

Bir döneme danga vuran Medcezir dizisinde de rol alan Barış Falay, Ömer’den sonra arama motorlarında aranmaya başlandı. Falay’ın kişisel hayatını öğrenen birçok izleyici, oyuncunun eşini görünce şoke oldu.

BARIŞ FALAY’IN EŞİ

Barış Falay Esra Ronabar

Barış Falay’ın eşinin, kendisi gibi oyuncu Esra Ronabar olduğu öğrenildi. Çiftib 7 Temmuz 2006’da evlendiği bilgisine ulaşılırken çiftin, ‘Rüzgar Mavi’ adını verdikleri bir oğulları olduğu görüldü. En son Nejat İşler’in başrol oynadığı Netflix dizisi ‘İyi Adamın 10 Günü’ ile yine aynı platform da devamı getirilen ‘Kötü Adamın 10 Günü’ adlı yapımda oynayan Ronabar’ın aynı zamanda Kırmızı Oda ve Tatlı Küçük Yalancılar adlı dizilerin dışında Beyaz Gelincik ve Bir İstanbul Masalı adlı projelerde boy gösterdiği öğrenildi.

Başa dön tuşu