MAGAZİN

Ceyhun Fersoy’dan sevindiren haber! Ünlü oyuncu taburcu edildi

Geçtiğimiz günlerde Amasya Merzifon’da yaşanan korkunç kazada yaralanan Ceyhun Fersoy dan müjdeli haber geldi. Tiyatro ekibinin Taşıyan minibüsün tıra çarpması nedeniyle 3 kişi hayatını kaybederken 8 kişi de yaralandı. Yaralılar arasında yer alan Ceyhun Fersoy taburcu edildi. İşte olay hakkındaki tüm detaylar…

Amasya’nın Merzifon ilçesinde yaşanan trafik kazasında Tolga Güleryüz, Burak Topçu ve Özgür Karataş hayatını kaybetti. Sürücü ile birlikte araç içerisinde yer alan diğer yaralı oyuncular hastaneye sevk edildi. Yaralı oyuncular arasında yer alan Ceyhun Fersoy’dan sevindiren haber geldi. Ünlü oyuncunun sağlık durumunun iyiye gittiği ifade edilirken taburcu edildiği bilgisi de paylaşıldı.

TABURCU EDİLDİ

Amasya Sabuncuoğlu Şerafettin Hastanesi’nde tedavi altında olan ünlü oyuncu Ceyhun Fersoy, dün akşam saatlerinde taburcu edildi. Tedavisi tamamlanan ünlü oyuncu İstanbul’a doğru yola çıktı. Kazada yaralanan Burak Gülçebi’nin de sağlık durumunun iyi olduğu ifade edilirken tedavisinin devam ettiği belirtildi. Yaralılar arasında yer alan Melis İşiten ve Sergen Deveci’nin de sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Ceyhun Fersoy taburcu

Başa dön tuşu