GÜNDEM

Hayatta Her Şey Var programında skandal olay! Tam 30 yıldır ihanete uğradığını açıkladı! Nur Viral duydukları karşısında şaştı kaldı

Hayatta Her Şey Programı’na katılan bir seyirci anlattıklarıyla herkesi şaşkına çevirdi. Eşi tarafından 30 yıldır aldatıldığını söyleyen izleyici hayat hikayesiyle Nur Viral’in ağzını açık bıraktı.

Beyaz TV’nin sevilen gündüz kuşağı programı Hayatta Her Şey Var’ın bugün yayınlanan bölümünde herkesi şaşırtan bir olay yaşandı. Canlı yayına telefonla katılan bir kadın izleyici, 30 senedir eşinden ihanet gördüğünü söyledi.

“GÖRDÜĞÜ HER KADINA AŞIK OLARAK BENİ ONLARLA KIYASLIYOR”

Kocasının dışarıda gördüğü tüm kadınlara aşık olduğunu belirten 50 yaşında ki izleyici, hayatını şöyle anlattı: “30 senedir evliyim. Dışarıda beni gören herkes çok güzel olduğunu söylüyor. Eşim yıllardır beni aldatıyor. 4 çocuğumuz var. Sadece bakışlarla aldatıyor, yatmıyor. Eşim başka kadınlara bakınca ‘onlar çok güzel, sen değilsin’ diyor. Ben güzel bir kadınım, kendime güveniyorum. Beni hep başka kadınlarla kıyaslıyor.

Eşimi evde tutmak için her şeyi yaptım. Eşim bana ‘dışarıda başka kadın bulamayınca sana geldim’ dedi. Bir ara boşanmış bir kadınla birlikte oldu. Kızım, eşimin o kadınla mesajlarını yakaladı. Ben iş arkadaşıdır o sen kafanı karıştırma dedim. Benim okuma yazmam yok. Eşim kızımın mesajları okuduğunu öğrenince hem onu hem de beni dövdü. Kızıma ‘sen niye annenin aklını karıştırıyorsun, bu kadınlar benim elimin kiri. Ben dönüp dolaşıp yine buraya geliyorum’ dedi. Eşimi takip ederek onları yakalamak istiyorum. Kaç senedir benim burnumda getirdiler. Beni hep sevgilisiyle kıyaslıyor.”

 hayatta her şey var programı

NUR VİRAL HAYRET ETTİ!

Kadın izleyicinin sözleri karşısında şaşıp kalan sunucu Nur Viral ne diyeceğini bilemedi. Kocasının sevgilisine ulaşmak istediğini söyleyen izleyicisine kızan Viral, “O kadını bulup ne yapacaksın? Dövecek misin? Burada tek suçlu kadın mı? Hem kadına hem de eşine hesap sorman lazım. Bir cinnet anı gelse ne olacak? Çocuklarını düşünmen lazım. Evlatlarınıza yazık değil mi? Dünyada hiçbir şey çocuklarından daha kıymetli değil” diyerek seyircisine yol gösterdi.

Başa dön tuşu