GÜNDEM

Emeklilere telefon fatura desteği yapılacak! Ziraat Bankası ve Türk Telekom ortak projeye imza attı! Sadece kimliklerinizle başvuru yapabilirsiniz

Ziraat Bankası emeklilerin telefon faturaları için yeni bir kampanya yapıldığını açıkladı. Kimlikleri ile birlikte başvuru yapan vatandaşlar ödemelerden yararlanabilecek. 55 TL’lik kampanya dikkat çekiyor. İşte Ziraat Bankası kampanya detayları…

Bankalar yeni kampanyalarını açıklamaya devam ediyor. Emeklileri sevindirecek bir haber de Ziraat Bankası’ndan geldi. Telefon faturaları için yeni kampanya açıklamasında bulunan Ziraat Bankası, kampanya detaylarını açıkladı. İşte Ziraat Bankası kampanya detayları…

ZİRAAT BANKASI’NDA ŞAŞIRTAN KAMPANYA

Bankalar müşteri kazanmak için yeni kampanyalarına açıklamaya devam ediyor. Ziraat Bankası emekli maaşını çeken vatandaşlar için yeni açıklamalarda bulundu. Emekliler yeni kampanya ile birlikte derin bir nefes alacak.

Ziraat Bankası resmi sitesi üzerinde yayınlanan yeni kampanya detayları vatandaşların dikkatinde yer alıyor. Ziraat Bankası kampanya detayları belli oldu. Yapılan yeni kampanya doğrultusunda aylık 55 TL olan fatura ödemeleri kampanya kapsamında yer alıyor.

Ziraat Kampanya

KAMPANYA DETAYLARI AÇIKLANDI

Ziraat Bankası Türk Telekom müşterileri için ortak bir projeye imza attı. Emekliler için aylık 55 TL olarak yapılan fatura ödemesi için kampanya detayları açıklandı. Türk Telekom hattı bulunan vatandaşlar yurtiçi her yöne 750 dakika, her yöne 750 SMS, 5GB internet ile Türk Telekom hat sahipleri arasında sınırsız konuşma tarifesine 12 ay taahhüt ile 55 TL ödeyecek. Bu kapsamda Ziraat Bankası müşterisi olan vatandaşlar Türk Telekom hat kampanyası için uygun fiyatlı tarife koşullarından yararlanabilecek.

55 TL’LİK YENİ KAMPANYA

Ziraat Bankası müşterileri yayınlanan kampanya kapsamında Türk Telekom hat sahibi olarak 55 TL’ye kampanyadan yararlanabilecek. 12 ay boyunca Türk Telekom’da kalma sözü veren vatandaşlar 750 dakika, 750 SMS ve 5 GB internetin keyfine varacak.

Kampanyaya katılmak isteyen kişiler kimlik kartları ile birlikte en yakın Türk Telekom şubesine başvuruda bulunabilir. Kampanyadan yararlanmak istediğini şubedeki yetkililere bildirerek Ziraat Bankası müşterisi olduğunu teyit ettirmesi gerekiyor. Daha sonra kampanyadan yararlanma imkanı bulabilirsiniz.

Başa dön tuşu