MEDYA

BluTv Yeşilçam dizisi konusu ve yorumu

BluTv’de yayınlanacak Yeşilçam dizisi eski İstanbul görüntüleri, lisan, kıyafetleri ile büyülemektedir. Yaşantının zor olduğu ve batmakta olan şirketi üzerine başka film şirketi kuran Semih’in hayatını anlattığı Yeşilçam dizisi şimdiden merak edilmektedir. Yeşilçam dizisinin konusu nedir? Yeşilçam dizisi oyuncuları kimlerdir? Sizler için Yeşilçam dizisinin konusu ve yorumlarını inceledik. Tüm ayrıntılar…

Yeşilçam dizisinin konusu nedir?

 Blue Tv’de yayınlanacak olan Yeşilçam dizisi Türk sinemasında kültürel geçişlerin olduğu önemli bilgiler yer edinmektedir. Senaristliğini Levent Cantek ve Volkan Sümbül’ün yazdığı yönetmenliğinin Çağan Irmak’ın üstlendiği Yeşilçam dizisinde İstanbul’un eşsiz görüntüleri ve yıpratıcı yorucu hayat ele alınmaktadır. 

Dizide Semih karakterine hayat veren Çağatay Ulusoy dönemin giyim tarzı ile dikkatleri üzerine çekecektir. Semih, film sektöründe ilerleyen birisidir. Kibar, sinemaya ilgisi olan birisidir. Fakat borçları yüzünden batma durumuna gelmiştir. Eski kayınçosu Hakan ile yeni bir film şirketi kurmuşlardır. 

Yeşilçam dizisi oyuncuları

-Çağatay Ulusoy

-Afra Saraçoğlu

-Selin Şekerci

-Onur Bilge

-Özgür Çevik

-Bora Akkaş

-Yetkin Dikinciler

-Efe Tuncer

-Nurcan Sirin

-Muhammet Kulu

-Özenç Eren Yelçi

Başa dön tuşu