EKONOMİ

Türkiye, Avusturya karşısında 6-1 mağlup oldu

A Milli Futbol Takımımız,Avusturya maçından yenilgiyle döndü

MİLLİ TAKIMDAN 6-1’LİK MAĞLUBİYET

A Milli Futbol Takımımız, hazırlık maçında rakibi Avusturya ile karşılaştı. Karşılaşma Avusturya deplasmanında olurken milli takımımız bu maçtan mağlubiyetle ayrıldı. EURO 2024 öncesi son düzlükte olan A takımının 6-1 lik mağlubiyeti oldukça üzdü.

futbol

A Milli Futbol Takımımız, hazırlık maçı deplasmanda Avusturya ile top koşturdu. İki güçlü takım oldukça güzel oyun sergilediler. Milli takımımız savunma konusunda yaptığı hatalar ise mağlubiyeti getirdi. Avusturya takımı attığı 3 golle de başarıyı garantiledi. Avusturya nın gollerini ise Xaver Schlager, Baumgartner, Entrup ve Michael Gregoritsch(3) attı.

HAKAN ÇALHANOĞLU’DAN PENALTI ATIŞI

Mücadelenin 25. dakikasında ise milli takım oyuncumuz Hakan Çalhanoğlu penaltıdan karşı takıma gol atmayı başardı. İspanya La Liga’da Real Madrid forması giyen 19 yaşındaki başarılı futbolcu Arda Güler, milli takım kariyerinde ikinci kez ilk 11 e girmiş oldu.Takım oyuncumuz Merih Demiral, yaşadığı sakatlık nedeniyle 5 maça çıkamamıştı. İlk kez sakatlığın ardından maça çıkan Demiral formasını giyebildi.

Türk taraftarlarda maçta A Milli Futbol Takımı’nı, yalnız bırakmadı. Farklı ülke ve şehirlerden Viyana’ya gelen binlerce Türk futbolsever, Ernst Happel Stadyumu’nda kırmızı-beyazlı takım için tezahurat yaptı.

Başa dön tuşu