EKONOMİ

Akbank’tan sıfır faizli kredi almak mümkün!

Akbank’tan acil nakit ihtiyacı olan vatandaşın içini ısıtan kampanya! Akbank’a gelin sıfır faizle 10.000 TL alın. Kampanyayı duyanlar nasıl Akbank üyesi olacağını araştırıyor. İşte detaylar…

Akbank, nakit ihtiyacı olan vatandaşları sevindirmek için yüzde 0 faizle 10 bin TL’ye kadar nakit avans ve taksitli ödeme seçeneği sunuyor. 

AKBANK 0 FAİZLE 10 BİN TL’YE VARAN NAKİT AVANS KAMPANYASI! 

Akbank, nakit ihtiyacı olan vatandaşları sevindirmek için kampanyalarını sürdürüyor. Yaptığı açıklamada 10 bin TL’ye kadar nakit avans vereceğini ve yüzde 0 faizle taksitli ödeme seçeneğinin olacağını duyurdu. Kampanyanın detaylarını açıkladı. Akbank Mobil’i indirip “Akbanklı olmak istiyorum” butonu üzerinden uzaktan Akbanklı olmaya başvuran ve 20.03.2023 tarihine kadar başvurusu onaylanan Akbanklılar, kampanyadan 31.03.2023 tarihine kadar faydalanabilecek. 

 

Akbank

 

FAİZLER SIFIRLANDI!

Kampanya kapsamında, SMS’te belirtilen tarihe kadar 10.000 TL’ye kadar ve 2-6 ay vadedeki taksitli avans işlemlerinde indirimli %0 aylık akdi faiz oranı geçerli olacak. Belirtilen tutar ve vade aralığı dışındaki tüm taksitli avans taleplerinde ise %1,36 (KKDF ve BSMV hariç) faiz oranı geçerli. 

 

KAMPANYADAN FAYDALANMAK İÇİN AKBANKLI OLMANIZ GEREKİYOR!

Kampanyadan yararlanmak isteyenler, mobil veya Şube’den Akbanklı olmaları gerekiyor. Akbanklı olmak için Şube, Müşteri İletişim Merkezi, Akbank Mobil, Juzdan, İnternet Şube, ATM, Akbank.com, axess.com.tr, wingscard.com.tr kanallarından kredi kartı başvurusu yapılabiliyor. Kampanyaya son başvurunun 28 Şubat olacağı ve diğer tüm detaylarını öğrenmek için Akbank’ı ziyaret etmek gerekiyor. Akbank’ın vatandaşların yüzünü güldürmeye devam ettiği bu kampanya, acil paraya ihtiyacı olan vatandaşlar için çok güzel bir haber.

Başa dön tuşu