MEDYA

Serenay Sarıkaya’nın Yeni Dizisi Şahmeran’ın tanıtımı yayınlandı

Serenay Sarıkaya, Burak Deniz, Mert Ramazan Demir’in başrolünde yer aldığı Netflix’in yeni dizisi Şahmeran’ın tanıtımı yayınladı. Yayınlandığı dakikadan itibaren büyük ses getiren tanıtım fragmanı diziye olan heyecanı arttırdı.

Başrollerini Serenay Sarıkaya, Burak Deniz ve Mert Ramazan Demir’in paylaştığı Netflix’in yeni incisi Şahmeran’ın tanıtım fragmanı yayınlandı. Serenay Sarıkaya’yı izlemeyi çok özleyen hayranları diziyi iple çekiyorlar.

Daha dizi yayınlanmadan yatak sahneleri konuşulmaya başlandı. Tanıtımda yer alan kareler oldukça dikkat çekti.

Serenay Sarıkaya

Şahmeran dizisinin konusu

Şahsu (Serenay Sarıkaya), annesini kaybettikten sonra büyük babasıyla yüzleşmek için Adana’ya gider ancak burada kendisini Mar adı verilen sıra dışı bir topluluğun ortasında bulur. Bu topluluk Şahmeran efsanesine inanıyor ve seçilen kızın Şahsu olduğunu düşünmektedirler. Şahsu’nun Adana’ya gelmesiyle kehanetin gerçekleştiğine inanırlar. Şahsu her şeyden habersiz Mar topluluğunun üyesi Maran’a aşık olur.

Tutkunun ve gizemin bir an bile eksik olmayacağı hikayeyi TIMS TIMS&B Productions yazıyor. Yapımcılığını, Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği dizi 20 Ocak’ta Netflix’te yayınlanacak.

Tanıtımı izlemek için TIKLAYINIZ!

Başa dön tuşu