MEDYA

Kurtlar Vadisi ne zaman başlayacak? Polat Alemdar müjdeli haberi duyurdu!

Hayranlarının heyecanla beklediği Kurtlar Vadisi dizisiyle ilgili açıklamayı dizinin başrol oyuncusu Necati Şaşmaz verdi. Dizinin yeni bölümleri ile ekrana geleceğini söyleyen Şaşmaz, hazırlıklara başladıklarını da belirtti. Peki, Kurtlar Vadisi yeni sezon çekimleri başladı mı? Kurtlar Vadisi hangi tarihte başlıyor? İşte, Kurtlar Vadisi yeni sezon hakkında merak edilenler…

Kurtlar Vadisi dizisinin başrol oyuncusu Necati Şaşmaz, TRT Müzik ekranlarındaki Mahzar Alanson programına katıldı. Programda dikkat çeken açıklamalar yapan oyuncu, Kurtlar Vadisi dizisiyle ilgili merak edilenlere de cevap verdi.

KURTLAR VADİSİ YENİ SEZON TARİHİ BELLİ OLDU MU?

2023 yılında Kurtlar Vadisi’nin çalışmalarının başlayacağını söyleyen Şaşmaz, “Şu anda hazırlık içerisindeyim. Sanırım Ocak ayını görürüz başlamak için. 397 bölüm oynadım. Ömrümün 20 yılı bununla geçti. Değerli ancak çok yorucu bir işti. Bir ara verelim diye düşünmüştük. Artık tekrar istenmeye başladı dizi. Nasipse olacak” dedi.

 kurtlar vadisi yeni sezon tarihi

KURTLAR VADİSİ DİZİ KONUSU

Yurtdışında KGT ismine pek çok başarılı operasyonda yer alan Ali Candan; Kosava’dayken emrinde olduğu Aslan Akbey’in çağırmasıyla Türkiye’ye gelmiş ve en kritik görevi Kurtlar Vadisi Operasyonunu devralmıştır. Söz konusu operasyonun amacı, mafyanın en tepesindeki güç ve Mehmet Karahanlı’nın baronluk yaptığı Kurtlar Konseyinin çökertilmesidir. Ancak konsey çok güçlü olduğu için görev de oldukça zor olacaktır. 

Başa dön tuşu