MEDYA

Young Royals dizi konusu ve oyuncuları

Netflix, yaz aylarına damga vuracak diziler yayınlama geleneğini bu yaz da sürdürüyor. Yeni bir gençlik dizisi olan Young Royals’ın konusu ve oyuncuları dizi severlerin merak ettiği konular arasında yer alıyor. İşte dizinin konusu ve oyuncuları…

Dünyanın en önemli dijital yayın platformlarından olan Netflix, Riverdale, Elite, Mortel gibi gençlerin kalbini kazanan diziler yayınlamayı sürdürecek gibi görünüyor. ABD’li dizi şirketi yeni bir romantik dizi olan Young Royals izleyenleri intenete kilitleyecek. Dizi severlerin aklında dizinin konusunun ve oyuncularının ne olacağı soruları bulunuyor.

Dizinin Konusu ve Oyuncuları

Son zamanlarda dünya gündemine oturan eşcinsellik konusu Young Royals dizisinde bambaşka bir açıdan hayat buluyor. Kraliyet ailesinin bir üyesi olan Prens Wilheim, hikayenin en önemli karakterlerinden birisi konumunda. Gençliğin verdiği heyecan ve ateş ile ailesine sık sık karşı gelen Wilheim, bu davranışlarının sonucunda ailenin servetinden mahrum kalarak cezalandırılıyor. Her şeyi geride bırakan genç prens, yatılı okulda yepyeni bir hayata başlıyor. Dizide yer alan oyuncular ise şu şekilde:

– Edvin Ryding – Wilhelm

– Omar Rudberg – Simon

– Malte Gårdinger – Ağustos

– Ingela Olsson – Anette Lilja

– Mimmi Cyon – Fredrika

– Carmen Gloria Pérez – Linda

– Frida Argento – Sara

– Samuel Astor – Nils

– Uno Elger – Walter

– Fabian Penje – Henry

Başa dön tuşu