GÜNDEM

Ziraat Bankası kartı olanlara müjde! Hesaplarınızı kontrol edin 150 TL yatırıldı! Bankkart kampanya başvurusu

Ülkemizin en köklü kamu bankalarından olan Ziraat Bankası, müşterilerine yeni kampanya duyurusunda bulundu. Ziraat Bank’tan yeni adım gelmesiyle beraber hesaplara 150 TL yükleneceği duyuruldu. İşte, Ziraat Bankası bankkart kampanya detayları…

Milyonlarca müşterisi bulunan Ziraat Bankası bankkart sahibi olan müşterilerine yeni kampanya duyurusunu yaptı. Bankkart ile anlaşmalı olan market, bakkal, kasap, manav ve şarküterilerde tek seferde yapılan 300 TL ve üzeri alışverişlere toplamda 150 TL kazanma fırsatı geldi. İşte, Ziraat Bankası kampanya detayları ve başvuru işlemlerine dair merak edilenler haberimizde yer almaktadır

ZİRAAT BANKASI BANKKART KAMPANYA

1-31 Ekim 2022 tarihleri arasında geçerli olan kampanyadan Bankkart mobil ve bankkart.com.tr adresinden başvuru yapılabildiği gibi aynı zamanda cep telefonlarından MARKET150 yazarak 4757’ye kısa mesaj gönderme durumundan kampanyaya katılım sağlanabilir.

Ziraat Bankası bankkart kampanya

Kampanyaya dahil olan müşteriler anlaşmalı olunan manav, kasap, market, şarküteri işyerlerinden tek seferde 300 TL ve üzeri alışveriş yapılmasında 25 TL toplamda 150 TL Bankkart Lira kazanabilecektir.

Kampanyaya katılım sağlayan kişilerin asıl kart sahipleri tarafından bizzat yapılması gerekir. Nakit çekim, iade, iptal ve bankkart lira kullanım işlemleri kampanya kapsamı dışındadır.

Başa dön tuşu