SPOR

Transfer dedikodularına yanıt verdi: Acelem yok

Hollandalı yıldız Cody Gakpo, peşinde olan Manchester United, Arsenal ve Liverpool gibi İngiliz devlerinin ilgilerinden memnun olmasına ve teklif edilen büyük rakamlara rağmen PSV’den ayrılmak için acele etmeyeceğini söyledi.

Hollandalı yıldız Cody Gakpo, peşinde olan Manchester United, Arsenal ve Liverpool gibi İngiliz devlerinin ilgilerinden memnun olmasına ve teklif edilen büyük rakamlara rağmen  PSV’den ayrılmak için acele etmeyeceğini söyledi.

Gakpo geçen sezon Hollanda kulübü PSV için 20’den fazla gol attı ve Dünya Kupası için sezon ortası tatilinden önce 13 kez fileleri havalandırarak bu dönem de üstün formunu sürdürdü.

23 yaşındaki oyuncu bu hafta başında Senegal karşısında Hollanda’nın açılış golünü attı ve Ekvador’a karşı oynadıkları A Grubu karşılaşmasında da sol ayağıyla yaptığı muhteşem vuruşla skoru belirleyen isim oldu.

gakpodan açıklama

Acelem yok

Maçtan önce konuşan Gakpo’ya geleceğiyle ilgili spekülasyonlar soruldu ve PSV’den ayrılmak için acelesi olmadığını belirtti.

“Büyük bir Avrupa kulübüne katılmayı hayal eden oyuncuların zihniyetini anlıyorum. Benim de sportif hedeflerim var ve seçimimi o yönde yapacağım. Ancak eyvah, şimdi ben de hemen yurtdışına gitmeliyim diye de düşünmüyorum. En doğru seçim ve zamandan yanayım” diyen Gakpo’nun açıklamaları pek çok futbolsever tarafından beğeniyle karşılandı.

Başa dön tuşu