GÜNDEM

Netflix yeni abonelik sistemini sundu! Yeni abonelik sistemi daha uygun fiyatla sunulacak

Netflix’in son zamanlardaki zamları sonrasında, birçok kullanıcı uygun fiyatlı Netflix abonelik planlarını beklemekte. Abonelik sistemi bugün reklamlar ve indirimlerle sunuldu. Detaylara haberimizden göz atabilirsiniz…

Ünlü video akışı platformu Netflix, son zamanlardaki zamları nedeniyle birçok abone kaybetti. Dijital yayın platformu bugün kullanıcılarına uygun fiyatlı bir abonelik paketini erişime açtı. Düşük maliyetli üyelik sistemiyle Netflix, aboneliklerini iptal eden eski kullanıcıları platformuna çekme amacında.

Netflix, 3 Kasım’dan itibaren 12 ülkede sunulan uygun fiyatlı ve promosyonlu paketiyle yeni bir çağ başlatıyor. Bir reklam abonelik sisteminde, izleyiciler, içerik başına saat başına yaklaşık 4-5 dakika reklam izler. Reklamlar 15-30 saniye uzunluğunda olmasına rağmen, reklamlar içeriğin hem başında hem de sonunda oynatılmaktadır. Sınırlı içerik paketindeki diziler ve filmler çevrimdışı indirilemez veya izlenemez.

Netflix, bu yıl Türkiye’de fiyatları Nisan ayında ve Eylül ayında olmak üzere iki kez artırdı. Netflix, reklam paketinin ülkemize ne zaman geleceği ve fiyatının ne olacağı konusunda henüz bir açıklama yapmadı.

REKLAM PAKETİ HANGİ ÜLKELERDE OLACAK

Reklam paketi içeriğinin 3 Kasım’da başladığı 11 ülke: Avustralya, Brezilya, Kanada, Fransa, Almanya, İtalya, Japonya, Kore, Meksika, İngiltere ve ABD. Aynı abonelik sistemi, 10 Kasım’da İspanya’daki kullanıcılarına sunulacak.

GÜNCEL NETFLİX TÜRKİYE ABONELİK ÜCRETİ

Temel Plan: 45,99 lira – Tek cihaz, 720p’ye kadar

Standart Plan: 69,99 lira – İki cihaz, 1080p

Özel Plan: 93,99 lira – Dört cihaz, 4K + HDR

GÜNCEL NETFLİX ABD ABONELİK ÜCRETİ

Temel Reklamlı Plan: 6.99 dolar

Temel Plan: 9.99 dolar

Standart Plan: 15.99 dolar

Özel Plan: 19.99 dolar

Başa dön tuşu