GÜNDEM

İstanbul Ümraniye’de yaşanan vinç kazası yürekleri ağıza getirdi! Vinç kancası tabelaya saplandı

İstanbul Ümraniye’de yaşanan kaza herkesi korkuttu. Kancası açık bir şekilde ilerleyen vinç sanayi sitesi girişindeki levhaya çarptı. Çarpmanın etkisi ile levhada hasar oluşurken kaza sonrasında yaralanan olmadı.

İstanbul Ümraniye’de saat 20.00 sıralarında gerçekleşen kaza yürekleri ağza getirdi. Yukarı Dudullu Mahallesi 1. Cadde üzerinde bulunan meydanda gerçekleşen kaza Veysel Emmi yönetimindeki 34 HZ 6360 plakalı araçla gerçekleşti. Kancası havada açık bir şekilde ilerleyen vinç sanayi sitesi girişinde bulunan levhaya çarptı.

İSTANBUL’DA KORKUTAN KAZA

Yük araçlarında yaşanan problemler sık sık gündeme gelirken bu kez de İstanbul Ümraniye’de vinç kazası yaşandı. Vinçte yer alan kancanın açık unutulması nedeniyle gerçekleşen kazada ölen ya da yaralanan olmadı. Veysel Emmi yönetiminde ilerleyen vincin havada açık kalan kancası levhaya çarptı. Çarpmanın etkisiyle birlikte levha orta ayağıyla birlikte eğildi. Olayın ihbar edilmesi ile birlikte İtfaiye ve polis ekipleri olay yerine intikal etti. İtfaiye ekipleri vinç kancasını saplanan levhadan çıkardı. Olayda yaralanan kimsenin olmaması derin bir oh çektirirken, hasar gören levha sanayi çalışanları tarafından sökülerek aşağıya indirdi. Polis ekipleri kaza ile ilgili inceleme başlattı.

İstanbul vinç kazası

Olay hakkında açıklama yapan vinç sürücüsü Veysel Emmi,”Sanayiden çıkarken aracın kancası levhaya takıldı. Tabela eğildi. Polis ve itfaiye geldi. Ben aracı kullanıyordum. Vincin kancası takıldı. Yaralı yok” ifadelerle dile getirdi.

Başa dön tuşu