GÜNDEM

Gaziantep ve Kilis’e terör saldırısı! Öğretmen ve öğrenciler şehit edildi!

YPG/PKK terör örgütleri tarafından Gaziantep’te roket saldırısı yaşandı. 4 roket Gaziantep’in Karkamış ilçesine gönderilirken isabet ettiği yerlerde evler ve lise bulunmaktadır. 3 kişi hayatını kaybetti acı haber ise duyanları üzdü. Gaziantep roket saldırısına ilişkin merak edilenler haberimizde

Güne şehit ve yararlı haberleriyle uyanırken Gaziantep’te yaşanan 4 roket saldırısına ilişkin açıklama İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan geldi. Bakan Soylu, açıklamasında can kayıplarının yükseldiğini ve ölenlerin öğretmen ve öğrenci olduğunu açıkladı.

Üzücü olayın yaşanmasının ardından olay yerine ekipler sevk edildi. Gaziantep ve Kilis’te gerçekleşen saldırılar sonrası sınırlardaki güvenlikleri artırma kararı alındı. Güvenlik güçlerinin teyakuzuna geçilirken tedbirler ise üst seviyeye çıktı. Saldırıda kullanılan roketler üzerine yapılan inceleme sonucunda Tel Rıfat ve Ayn El Arap bölgesinde teröristlere ait muhimmatlar görülürken bölge ateş altına alındı. İnsansız hava araçlarının tespit edilmesiyle beraber roketler ile vurularak imha işlemi tamamlandı.

Başa dön tuşu