GÜNDEM

Ankara İstanbul İzmir dikkat! Bu sabah resmen açıklandı: O illerde felaket olacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege, Akdeniz, Batı Karadeniz, (Sivas hariç) İç Anadolu, Doğu Anadolu’nun g

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından çok önemli bir açıklama geldi. Ülke genelinde parçalı bulutlu yağışlı hava hakim olacak. Ülkede 7 bölgede de etkili olacak yağışlar için vatandaşların önlem alması istenildi. Yağışların oldukça kuvvetli olması bekleniyor.

Rüzgarlı, yağışlı olacak. Hava mevsim normallerinde devam edecek hatta doğu ve kuzeydoğu kesimlerinde normallerin 3-5 derece üzerinde seyredeceği düşünüyor.

ülke genelinde sağanak yağışOldukça kuvvetli rüzgar bekleniyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün yaptığı açıklamada çok kuvvetli rüzgarların olacağı bu yüzden yaşanabilecek olumsuz koşullara karşı tedbirli olunması gerektiği belirtildi. Yağışların 1 haftaya yakın sürmesi bekleniyor.

Ülke genelinde yaşanacak olan olumsuz hava koşulları hortum, sel baskınları, çatı uçması gibi felaketlere kapı açıyor. Vatandaşların tedbirli olması ve önlem alması isteniyor.

Başa dön tuşu