MAGAZİN

Şarkıcı Yusuf Güney Türkiye’yi terk ediyor! Nedenini öğrenen şarkıcıya hak verdi!

Ünlü isim Türkiye’yi terk ediyor! Nedeni ise ev kirası! Detaylar haberimizde.

Son yıllarda yaptığı açıklamalarla çok konuşulan Yusuf Güney, canlı yayında Türkiye’den ayrılacağını duyurdu ve ev sahibinin 50 bin TL’lik kira bedeli istediğini söyledi. Tüm detaylar haberimizde.

YUSUF GÜNEY TÜRKİYE’DEN AYRILIYOR

Geçtiğimiz günlerde “Astral seyahatle uzaya uçtum” diyen Yusuf Güney  İkinci Sayfa programına konuk oldu. Canlı yayında, “Yaşadığım evde benden önce yaşayan kişi 6.000 TL ödüyordu. Ben 14.000 TL ödedim. Şimdi 20.000 TL’ye yakın kira ödüyorum. Bu artış bir buçuk yıl içinde gerçekleşti. Sahibi “Evden çıkın. Benim evimin değeri 50.000 TL” dedi.” ifadelerine yer verdi. Ünlü şarkıcı, “Ben kararımı çoktan verdim” diyerek ülkeyi terk edeceğini duyurdu. “İngiltere’ye geri dönüyorum. Konser için döneceğim.” dedi. Yusuf Güney, daha önce yaptığı açıklamalarda Cumhurbaşkanı Erdoğan’a verdiği destek nedeniyle bazı kişiler tarafından dışlandığını söylemişti. 

Yusuf Güney Türkiye'den Ayrılıyor

Güney, “Bazıları devlete bağlılıktan, ülkenin bekasından endişe duyuyor. Bu arada ben para kazanmadım, para kaybettiğimi de söylemek isterim. Ben milliyetçiyim ve cumhurbaşkanını seviyorum.” sözlerini söyledi. “Ailemin çoğunun İngiliz pasaportu vardı ama ben kabul etmedim” diyen Güney, konuyu şöyle anlattı: “Türk vatandaşı olmaktan ve Türk pasaportu taşımaktan gurur duyuyorum. Ailemin çoğunun İngiliz pasaportu vardı ama ben onları kabul etmedim. “Milli duygular her şeyin önündedir. Kayıtsız ve şartsız ülkeyi seviyorum.”

Başa dön tuşu