MAGAZİN

Dilan Polat’tan hayranlarını üzdü! Tedavisi olmayan o hastalığa yakalandığını böyle duyurdu

7 Milyon kişinin takip ettiği fenomen Dilan Polat son bir haftadır çok kötü günler geçirdi. Her yaptığı olay olan güzel fenomenin son yaptığı paylaşım hayranlarını çok üzecek. İşte detaylar…

Son dönemin tartışmasız en çok konuşulan ismi olan Dilan Polat bu kez tedavisi olmayan bir hastalığa yakalandığını duyurdu. Detaylar haberimizde…

banka

DİLAN POLAT HASTALIĞINI BÖYLE AÇIKLADI: TEDAVİSİ YOK!

Haftalardır gündemde olan Dilan Polat, sosyal medya hesabından hasta olduğunu ve hastalığının tedavisinin bulunmadığını duyurdu. Peki Dilan Polat’ın hastalığı nedir?

Geçtiğimiz günlerde eşi Engin Polat ile birlikte kara para aklama ve vergi kaçakçılığı suçlamalarıyla suçlanan Dilan Polat’ta lupus hastalığı bulunuyor. Hastalığını gözyaşları içinde anlatan ünlü isim, tedavisinin olmadığını ve dayanılmaz acılara katlanmak zorunda kaldığını söyledi.

“AĞRILARIMDAN YÜRÜYEMİYORUM”

Test sonuçlarını Instagram hesabından paylaşan Dilan Polat, Pozitif Lupus hastası olduğumu öğrendim. Biliyordum hasta olduğumu hissediyordum. Düzenli kortizon ve tahlil yaptırmam gerekiyormuş. Önümde uzun bir yol var. Allah`ım yardım et bana ağrılarımdan yürüyemiyorum” dedi.

“TEDAVİSİ OLAN BİR HASTALIK DEĞİL”

Daha sonra ağlayarak fotoğrafını paylaşan Polat, “Kelebek gibi kalbim var beni. Vücudumda da kelebek hastalığı başlamış meğerse anlamıştım. Ağrılarımdan biliyordum zaten ara ara böbreğime vuran ağrı da beni rahatsız etmeye başlamıştı. İnsan sağlığı ne kadar önemli. Stres üzüntü ne büyük problem vücudumuza. Yapmayın stres demeyeceğim size çünkü elinizde değil biliyorum ama sizi bu raddelere getiren herkesi Allah`a havale edin. Allah çok büyük. Tedavisi olan bir hastalıkta değil sadece bastırabiliyorlar. Ömür boyu vücutta. Şimdi kafam çok karışık vücudum ağrıyor çok ağrıyor dayanılmayacak ağrılarım var. Umarım kontrol altına alınır ve umarım ağrılarım geçer. Sizi çok seviyorum. Kendinize çok sağlıkla bakın” ifadelerini kullandı.

Başa dön tuşu