MAGAZİN

Şeyma Subaşı Meedo ile meğer bu yüzden boşanmış! Günler sonra ortaya çıktı

Yaşadığı aşkla ve yaptığı düğün ile magazin gündeminden düşmeyen Şeyma Şubaşı bu kez tek celse de bitirdiği evliliğinin ardında bambaşka sebeplerin yattığı iddiası ile gündemde. İşte detaylar…

Çok fırtınalı bir aşk yaşayıp 3 gün 3 gece düğün ile evlendiği mısırlı iş adamı Muhammed Alsaloussi ile tek celsede boşanan Şeyma Şubaşı için bambaşka bir iddia konuşuluyor. Detaylar haberimizde…

banka

ŞEYMA SUBAŞI İLE MEEDO BOŞANDI! BOMBA İHANET İDDİASI

Yaklaşık 5 ay önce Mısırlı Muhammed Alsaloussi ile evlenen Şeyma Subaşı, bugün Beykoz Adliyesi’ndeki duruşmada boşandı.

Acun Ilıcalı’nın eski eşi Şeyma Subaşı, 2 Mayıs’ta Mısırlı Muhammed Alsaloussi ile evlendi.

Çift, evlilik sırasında psikolojik şiddet iddialarının ardından mahkemede boşanma davası açtı.

Beş aylık evliliğin sona erdirilmesine ilişkin duruşma bugün Beykoz Adliyesi’nde görüldü.

Kararını açıklayan mahkeme, Mohammed Alsaloussi ve Şeyma Subaşı’nın boşanmasına karar verdi.

NE OLMUŞTU?

Yaklaşık 5 ay önce Mısırlı Muhammed Alsaloussi ile evlenen Şeyma Subaşı, bugün Beykoz Adliyesi’ndeki duruşmada boşandı.

Şeyma Subaşı, 5 Haziran 2021’de sevgilisi Mohammed Alsaloussi’den evlenme teklifi aldı ve bu müjdeli haberi “Hayatımın ne kadar büyülü ve unutulmaz bir anı. Duygularımı anlatacak kelime bulamıyorum” ifadelerini kullanarak herkesle paylaşmıştı.

Sürpriz teklifin ardından Şeyma Subaşı’nın hamile olduğu iddiaları ortaya çıktı ve çiftin bu nedenle düğün tarihlerini öne aldıkları konuşulmuştu.

Şeyma Subaşı’nın Mısırlı eşi Meedo’dan boşanmak üzere olduğu haberleri magazin gündemine bomba gibi düştü. Şeyma Subaşı ile Muhammed Alsaloussi’nin boşanma nedeninin şiddet olduğu söyleniyor.

HER ŞEYİ SİLDİ

Boşanma haberinin açıklanmasının hemen ardından Şeyma Subaşı, Meedo’nun Instagram’daki tüm fotoğraflarını sildi. Şeyma Subaşı’nın avukatı boşanma sonrası fotoğraflarını sosyal ağlarda paylaştı.

AŞK İDDİASI

Boşanma sonrası ise herkesin tek konuştuğu Şeyma Subaşı’nın 15 kişilik düğününe davet ettiği işadamı Burak Ateş ile aşk yaşadığı iddiaları oldu.

Başa dön tuşu