İnternet, elektrik, su faturasında adı soyadı yazanlar dikkat! Bu işlemi yapan 1000 TL daha az fatura ödeyecek

TTNET kullanan vatandaşlar için yeni bir kampanya haberi paylaşıldı. Peki yeni kampanya kapsamında 1000 TL indirim nasıl yapılacak? Tüm detaylar haberimizde.

İnternet, su ve elektrik faturası ödemesi yapan vatandaşlar için büyük bir kampanya başlatıldı. 1000 TL indirim şartları nedir? Kampanyaya katılım nasıl sağlanır? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

1000 TL FATURA KAMPANYASI

Fatura ödeyen vatandaşlar için İş Bankası yeni bir kampanya başlattı. Söz konusu kampanya 30 Haziran tarihine kadar geçerli olacak. Kampanyaya göre bankanın mobil uygulaması üstünden ilk kez müşteri olan vatandaşlar kredi kartına başvuru yaptıktan sonra fatura ödemelerinde yüzde 30 ve aylık 500 TL toplam 1000 TL indirim kazanacak. Kampanya tarihlerinde müşteri olan vatandaşların 31 Temmuz tarihine kadar kredi kartını teslim alması gerekiyor. Kampanya süresince kazanılan indirimler müşterinin kartına yüklenecek. 


Belirlenen indirim sınırına ulaşıldığı zaman kısa mesaj yoluyla müşteriye bilgi verilecek. Kampanyada Maxipuan kullanımı, iptal ve iade işlemleri kampanyaya dahil olmayacak. Bir müşteri en az 100 TL ödeme yaptığı takdirde yüzde 30, aylık 500 TL ve toplam 1000 TL indirim kazanacak. Ek kart ile yapılan alışverişler sonrasında kazanılan indirimler müşterinin asıl kartına yansıtılacak. Kampanya başka kampanya veya promosyonlarla birleştirilemez. Şirket kredi kartı, bankamatik kartı, ön ödemeli kart, aidatsız kart, ticari kredi kartı, vadematik kart, maximum aidatsız kart, üniversite kredi kartı, maxipara kart, maximum fırsat, maxipuan işlemleri kampanyaya dahil edilmeyecek. İş Bankası bireysel maximum kredi kartı, maximiles, maximiles black, privia black kart, privia kart, maximum genç özellikli kredi kartları kampanyaya dahil edilecek. Kampanya süresi boyunca İş Bankası kampanyada değişiklik yapma ve durdurma hakkına sahip. 

Exit mobile version