MAGAZİN

Ünlü şarkıcıdan flaş itiraf! Meğerse o fotoğrafların hepsi photoshopmuş! İrem Derici’nin gerçek hali görenleri şaşırttı

Özel hayatıyla sürekli gündem de olan güzel şarkıcı İrem Derici bu kez de verdiği ropörtajla çok konuşulacağa benziyor. İşte detaylar…

Cem Belevi ile yaşadığı çalkantılı aşk ’tan sonra yeni bir aşka yelken açan İrem Derici yaptığı ropörtaj sonrası gündem oldu. Detaylar haberimizde…

banka

İREM DERİCİ’DEN İTİRAF: SOSYAL MEDYA FOTOĞRAFLARINA PHOTOSHOP YAPIYORUZ

Yeni sevgilisi Atakan Işıktutan ile yaşadığı aşkla gündem olan ünlü şarkıcı İrem Derici,bir  röportaj verdi. İrem Derici den herkesin dikkatini çekecek bir açıklama geldi. Derici, “Sosyal medya fotoğraflarına photoshop yapıyoruz” dedi.

Şarkıları sürekli hit olan listelerden düşmeyen ve yaptığı açıklamalarla magazin gündeminde kalmayı başaran ünlü şarkıcı İrem Derici, Survivor yarışması ile gündeme gelen yeni sevgilisi Atakan Işıktutan ile Haziran ayında Bodrum’a tatile gideceklerini açıkladı. söyledi.

Açık sözlü tavrıyla hem hayranlarının hem de magazin dünyasının sevgisini kazanan İrem Derici, bir röportajında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Güzel şarkıcı, “Keşke selülitlerimi çekmeseniz ama zaten çekilmişleri var geçen yıllardan. Sosyal medya fotoğraflarına photoshop yapıyoruz. Böyle bir nimet sunulmuş, kullanıyoruz tabii. Shop ve estetik günah değil. Yapıyoruz ve yapacağız da.” dedi.

Başa dön tuşu