TREND HABERLER

Ayçiçek yağında kaçırılmayacak indirim! O markete giden yaşadı! Verilen saatlere kadar yarı yarıya indirim

Ekonomik fiyatlı evalışverişi yapmak isteyenlerin uğrak noktası olan A101 yine dev bir indirim yapıyor. Hangi ürüne ihtiyacınız varsa o üründe indirim yapıyor acele edin bu fırsat kaçmaz. İşte haberin detayları…

A101 bu indirimle tüm marketleri alt üst edecek bir kampanyayla geliyor. Alışveriş yapmayı sevenler bu fırsatı kaçırmayın…

banka

AYÇİÇEK YAĞI İNDİRİMİ DİBİ GÖRDÜ! 00.00’A KADAR YETİŞEN ALACAK

En düşük indirim A101 marketler de olacak. Ayçiçek yağı için dev indirim yapan A101 marketlerde koli koli ayçiçek yağı satışı olacak.

Ayçiçek yağında devam eden indirimler en aza indirildi. Ukrayna savaşının ardından ayçiçeği stokları giderek artmaya başladı ancak bu kez ayçiçeği hastalığı ülkemizin üretim üssü olan Edirne’de fiyatın fırlamasına neden oldu. Bu bağlamda ayçiçek stokları tükendi ve buna karşılık ayçiçek yağı fiyatları yükseldi. Bu arada özellikle kızartma için mutfakların vazgeçilmezi olan ayçiçek yağının fiyatı da oldukça düştü.

Piyasa şu anda 150-160 TL arasında fiyatlandırılan ayçiçek yağı fiyatına indirim açıkladı. 4,5 LT ayçiçek yağının fiyatı 129,00 TL’ye geriledi.  Ayçiçek yağı indirimlerini kaçırmayın. Bu indirim hem sınırlı hem de sayıdadır. zaman verken koşun stoklayın.

Her ürünün fiyatı arttıkça ayçiçek yağına bir daha zam yapılmayacak denildi . Bu bağlamda halk, indirimli ürünler listesini takip eder ve bu nedenle en fazla indirim sunan market öncelik verilir. İşte ayçiçek yağı bombası indirimleri sunan market…

Zincir Market A101 her hafta indirimli ürünler sunuyor. Her Perşembe indirim kataloğunu yenileyen A101 İndirimi, vatandaşların cüzdanlarındaki yükü hafifletmek için geniş ürün yelpazesinde indirimler sunuyor. İndirimin ardından 4,5 litre Yudum ayçiçek yağının satış fiyatı 145 TL’den 129 TL’ye düştü.

2 günlük indirim yarın sona eriyor. Stokta kalmadığını duyurduğumuz A101 ayçiçek yağında indirim yarın sona eriyor. Erken gelenler için A101 indirimli ürünler listesi yarın sona eriyor. Yeni A101 kataloğunda yer alan indirimli ürünlerden biri olan 4,5 LT Ayçiçek Yağı İndirimi de halkımızın cebine dost oldu.

Başa dön tuşu