EKONOMİ

Emeklilere müjde: O tarihte hesaplara 2 bin TL nakit destek! Hesaplar parayla dolacak

Emekliler için dolu dolu başlayan bir yıl oldu. Emeklilere gelen müjdeli haberlerin ardı arkası kesilmiyor. Emeklilere sevindirecek Yeni bir ikramiye haberi daha geldi. İşte haberin detayları…

Milyonlarca emekli vatandaşın beklediği  zam haberi nihayet geldi. Detaylar haberimizde…

banka

2023 KURBAN BAYRAMI EMEKLİ İKRAMİYESİ ÖDEME TARİHLERİ: BAYRAM İKRAMİYELERİ NE ZAMAN YATACAK?

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala SSK ve BAĞ-KUR üyelerinin de emeklilik ikramiye ödeme tarihi gündeme gelmeye başladı. Ramazan ile Kurban Bayramı arasında yılda iki kez ödenen bayram ikramiyesi geçen yıl 1.100 TL iken bu yıl ne kadar olacağı dikkat çekiyor. Bilindiği gibi Ramazan Bayramı kıdem tazminatı 17-19 Nisan tarihleri arasında yapılıyordu. İşte 2023 Kurban Bayramı Emeklilik Priminizin hesabınıza geçeceği tarihler…

Kurban Bayramı için geri sayım devam ederken, emekli maaşlarının hesaplara yatırılacağı tarihle ilgili soruşturma başlatıldı. Ramazan ve Kurban Bayramı kutlamalarında ödenen bayram harçlıkları hak sahiplerine yılda iki kez ödenir. Geçen yıl 1.100 TL olan emekli maaşının bu yıl ne kadar olacağı belli oldu. Şimdi:

“2023 Kurban Bayramı Emekli Primi nedir, kaç TL, Bayram Bonusu hesabıma ne zaman yatırılır ve kimler alabilir? Kurban Bayramı 2023 ikramiye ödeme tarihleri ​​ve detayları için haberimize bakınız.. 

ZAMLI EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ AÇIKLANDI!

Ramazan ve Kurban Bayramı’nda emeklilere ödenen ikramiyeler 1.100 lira oldu. 2023 yılı emekli ikramiye miktarı belli oldu.

MUSTAFA ELİTAŞ ZAMLI BAYRAM İKRAMİYESİNİ DUYURDU

Her yıl olduğu gibi bu yıl da emeklilere bayram ikramiyesi verilecek. Emeklilere Ramazan Bayramı ikramiyesi 2 bin liraya çıkarıldı. Emeklilere Kurban Bayramı ikramiyesi olarak 2.000 TL ödenecek.

KURBAN BAYRAMI İKRAMİYELERİ NE ZAMAN YATACAK?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının yaptığı duyuruya göre artırılan bayram ikramiye ücretinin ödeme tarihi belli oldu.

Bu yılki Kurban Bayramı 28 Haziran’da başlıyor. Sonuç olarak; Kurban Bayramı ikramiyesi bayram öncesi Haziran ayında emekli ulusal hesaplara ödenmektedir. Bonus, festivalden bir hafta önce, 21 Haziran Çarşamba gününden itibaren hesabınıza yüklenecektir.

KİMLERE BAYRAM İKRAMİYESİ ÖDENİR?

Emekli aylığı, yaşlılık aylığı, vazife malullüğü aylığı, malullük aylığı, ölüm aylığı ile sürekli iş göremezlik geliri ve ölüm geliri alanlara ödeme yapılacak tarih de ödenir. Ayrıca kurumdan maaş alan. şehit ailelerine, gazilere, muharip gazilere, güvenlik güçlerine, seçkin sporculara ve terörden etkilenen sivillere ve bu kişilerin hak sahiplerine de ödeme yapılır.

Başa dön tuşu