MAGAZİN

Taha Duymaz Vefat Etti! Haberi Gülben Erden Duyurdu

Sosyal medya fenomeni olan Taha Duymaz’ın vefat haberini Gülben Ergen duyurdu. 15 yaşında sosyal medyada çektiği yemek videolarıyla ünlenen Taha Duymaz Hatay’da halasının 9 katlı evinde bulunuyordu. 9 katlı binanın zemin katlı bulunan Taha’dan üzücü haber geldi. İşte detaylar…

Taha Duymaz Vefat Etti! Haberi Gülben Erden Duyurdu. Sosyal medya fenomeni olan Taha Duymaz’ın vefat haberini Gülben Ergen duyurdu. 15 yaşında sosyal medyada çektiği yemek videolarıyla ünlenen Taha Duymaz Hatay’da halasının 9 katlı evinde bulunuyordu. 9 katlı binanın zemin katlı bulunan Taha’dan üzücü haber geldi. İşte detaylar…

TAHA DUYMAZ

GÜLBEN ERGEN’DEN TAHA DUYMAZ PAYLAŞIMI

Kahramanmaraş’ta yaşanan 7,7 ve 7,6’lık depremin etkileri halen sürüyor. Enkaz altındakiler yavaş yavaş çıkartılmaya başlandı. Umutlu bekleyiş sürerken üzücü haberler de gelmeye başladı. Sosyal medya fenomeni olan, çektiği mütevazi yemek videoları ile ünlenen Taha Duymaz’ın kurtarılamadığını Gülben Ergen duyurdu. Ailesinden konuya ilişkin henüz bir açıklama yapılması.

TahA dUYMAZ

Gülben Ergen instagram üzerinden yaptığı paylaşımda Taha Duymaz’ın Armağan Çağlayan’a katıldığı bir programınndaki bir kesiti paylaşarak “Kurtaramadık Seni Çocuk”, dedi. 

Taha Duymaz, depremin olduğu gece halasının oturduğu 9 katlı binanın zemin katındaydı. O akşamları kardeşleri ve annesiyle halasında kalan Taha’dan üzücü haberi Gülben Ergen paylaştı fakat ailesi tarafından henüz teyit edilmiş değil. 

Başa dön tuşu