GÜNDEM

GAİN platformu yeni dizilere devam ediyor! İşte yeni dizi…

GAİN’den yeni dizi! Dünya Bu oyuncuları ve konusu ile ilgili detaylar haberimizde… İşte detaylar…

GAİN’de Şubat ayında başlayacak olan Dünya Bu, Erman Çağlar, Ozan Akyol ve Volkan Öge ortaklığıyla AC Filmin ve Ömer Sinir’in yönetmenliğinde hazırlanan 32 farklı hikayeyi konuk oyuncular Güven Murat Akpınar, Ertan Saban, Şebnem Bozoklu, Deniz Işın, Toygan Avanoğlu, Çağdaş Onur Öztürk ve Bülent Şakrak’ın katılımıyla GAİN’de izleyicilerle buluşuyor. 

ŞUBAT AYINDA GAİN’DE BAŞLAYACAK ‘DÜNYA BU’ DİZİSİYLE 32 FARKLI HİKAYE BİR ARAYA GELECEK

Sevilen dijital platform GAİN’e bir yenilik daha geliyor. AC Filmin ve Ömer Sinir (Gibi) ortaklığıyla hazırlanan ‘Dünya Bu’ isimli proje, tek bir dünyada 32 farklı hikayeyi bir araya getirecek. 

 

Gain

 

ÜNLÜ İSİMLER KADRODA

Erman Çağlar, Ozan Akyol (KALT) ve Volkan Öge (Ayak İşleri) tarafından üretilen projenin yönetmenliğini ise Ömer Sinir’in üstlendiği Dünya Bu, şubat ayında GAİN’de izleyiciyle buluşacak. İlk sezonu 8 bölümden oluşan proje, Güven Murat Akpınar, Ertan Saban, Şebnem Bozoklu, Deniz Işın, Toygan Avanoğlu, Çağdaş Onur Öztürk, Bülent Şakrak ve pek çok ünlü isimin konuk oyuncular olarak katılımıyla izleyicileri ekrana kilitleyecek. GAİN platformunda yer alan Dünya Bu, baştan sona kendine özgü bir tarzıyla izleyicilerin karşısına çıkacak. 

 

32 KARAKTERİN HİKAYELERİ YER ALACAK

32 karakterin sürükleyici hikayelerinin bir araya geldiği Dünya Bu, şubat ayında GAİN’de yayınlanmaya başlayacak. Kurgusu, yönetmenliği ve yapımıyla göz dolduran Dünya Bu, hem konuk oyuncularının, hem de dizinin özgün tarzıyla izleyicilerin beğenisine sunulacak.

Başa dön tuşu