MAGAZİN

Laçin Ceylan, Lavanta Konağı ile ekranlara dönüyor.

Sevilen oyuncu Laçin Ceylan ekranlara geri dönüyor. Lavanta Konağı dizisi ile ekranlara dönüyor. İşte detaylar…

Laçin Ceylan, Birkan Sokullu, Ebru Şahin, Hümeyra, Zerrin Tekindor, Necip Memili, Ecem Çalhan ve Gözde Seda Altuner gibi ünlü isimlerin başrollerini paylaştığı, Hilal Saral’ın yönetmenliğini, Nuran Evren Şit’in senaristliğini üstlendiği ve yakında Star TV’de başlayacak olan Lavanta Konağı ile ekranlara geri dönüyor. 

LAÇİN CEYLAN İLE YENİ YAPIM LAVANTA KONAĞI EKRANLARA GELİYOR!

Yıllardır seyircileri ekrana kilitleyen Laçin Ceylan, Star TV’de yakında başlayacak olan Lavanta Konağı ile geri dönüyor. Yönetmenliğini Hilal Saral’ın, senaristliğini Nuran Evren Şit’in üstlendiği yapım, başrollerini Birkan Sokullu (Kemal / Ali Tahir), Ebru Şahin (Harika), Hümeyra (Müzeyyen), Zerrin Tekindor (Süreyya), Necip Memili (Turgut), Ecem Çalhan (Miray) ve Gözde Seda Altuner’in (Aysel) paylaştığı kadroda Laçin Ceylan da yer alıyor. 

 

Laçin Ceylan

 

BİR SÜREDİR EKRANLARDA YOKTU

Türkiye’de ekranların en sevilen yıldızlarından olan Laçin Ceylan, hem seyircileriyle hem de meslektaşlarıyla oldukça iyi ilişkiler kurmuş bir isim. Oldukça başarılı projelerle izleyici kitlesinin gözdesi olmuş olan Ceylan, şimdi de Lavanta Konağı ile seyircilerin karşısına çıkıyor. Bu eğlenceli ve kaliteli yapımın başrolünde, her zamanki gibi, Laçin Ceylan yer alıyor. İzleyenlerin, Lavanta Konağının eğlenceli konusu, gerilimli anları ve başarılı oyuncu kadrosuyla ekrana kilitlenmesini sağlayacağını öngörmekteyiz. Tüm seyircileri, Laçin Ceylan’ın geri dönüşünün ilk adımı olan Lavanta Konağı ile buluşmaya davet ediyoruz. Gelin, Lavanta Konağı ile beraber keyifli dakikalar geçirelim.

Kaynak: Birsen Altuntaş

Başa dön tuşu