Haluk Levent’ten “Beni harcadınız!” şakası geldi! Gençler beğeniye boğdu…

Haluk Levent “Beni harcadınız” dedi. Gençler beğeniye boğdu. O paylaşım görenlerde tebessüme neden oldu! Olayın detayları haberimizde…

Haluk Levent, sosyal medyayı etkin kullanarak zor durumdaki insanlara yardım etme ve yaşlılara el uzatmaya çabalıyor.

HALUK LEVENT’İN MİZAHİ SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMI VE YAŞAM ÖYKÜSÜ 

Ünlü isim Haluk Levent, Ahbap Vakfı’nın kurucusu ve Türk rock müziğinin tanınmış ismi olarak, sosyal medyada yaptığı her paylaşım ile olay oluyor. Zor durumda kalan insanlara yardım etmesi ve yaşlı ve düşkün kişilere el uzatması ile, sanatçı kimliğinin önüne geçen insani yönü, herkesi şaşırttı ve yüzlerde tebessüm oluşturdu. 

 


 

BENİ HARCADINIZ ŞAKASI İLE BİNLERCE BEĞENİ ALDI

Özellikle İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Bilecik Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı’nı ziyaret etmesi nedeniyle sosyal medya tarafından büyük ilgi gören Subaşı için çok fazla yorum ve övgü gelmesi, Haluk Levent’in şikayetçi olmasına sebep oldu. Esprili bir yaklaşımla, gençlik fotoğrafını paylaşarak “Beni harcadınız” ifadesini kullanan Levent, gündemin ana konusu haline gelen o ismin resmini ve kendi resmini paylaşarak “Nankörler” dedi. Kendi fotoğrafını paylaşan Levent, 54 yaşındayken, “Neymiş Melek Mızrak Subaşı güzelmiş de başkan olmalıymış. 2 dakikada beni harcadınız. Benim gibi bir yakışıklıyı ve dünya güzelini” dedikten sonra, gençlik fotoğrafını ekledi. Yaptığı bu paylaşım, onlarca beğeni ve yorum alarak, sosyal medyanın gündeminde geniş yer buldu. Haluk Levent, 1993 yılında çıkardığı albüm sonrası, 2006 yılındaki “Elfida” parçası ile birlikte, 2021 yılında da “Vasiyet” isimli bir albüm çıkarmıştır. Haluk Levent, hem gündem oluşturan sosyal medya paylaşımlarıyla, hem de kurduğu vakıf ile insanlara yardım ederek, Türk rock müziğinin bilinen ve tanınan ismi olarak, herkes tarafından sevilmektedir.

Exit mobile version