GÜNDEM

Çinli otomotiv devi Türkiye’nin araç tedarik sorununa ilaç olacak.

Araç tedarik sorununa Çin dokunuşu! Çinli otomotiv devi Chery Türkiye’de satışlara başlıyor! İşte o modeller, araçların detayları ve satış tarihi.. Detaylar haberimizde…

Uzun süredir devam eden otomobil tedariki sorununa nihayet bir çözüm bulundu ve Çin’den 4.000 otomobil Türkiye’de satılmaya başlandı.

CHERY FİRMASINDAN 4 BİN ARAÇ TÜRKİYE’YE DOĞRU YOL ALIYOR 

Uzun süredir yaşanan araç tedarik sorunu sonunda çözüme kavuştu. Çin İstanbul Başkonsolosluğu sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı bir paylaşım video ile müjdeli haberi açıkladı. Çin’den yola çıkan 4 bin araç, farklı modelleri ile Türkiye’de satışa sunulmaya hazırlanıyor. 

 

Chery Car

 

NİSAN AYINDA SATIŞLAR BAŞLAYACAK!

Çeşitli araçlar Şangay limanından Türkiye’ye doğru sevkedildi. Bu araçlar, İzmit/Derince limanına kadar yol alıp Nisan ayında satışa sunulacak. İlk olarak satışa sunulacak modeller arasında; Tiggo 8 Pro, Tiggo 7 Pro ve Omoda 5 bulunuyor. Omoda 5, küresel bir model olarak tanımlanıyor. Chery Türkiye Başkanı Fenghuo Si, sevkiyat sürecinin bir törenle yapıldığını ve Türkiye’nin önemli bir stratejik pazar olduğunu belirtti. Modellerin özellikleri de merak ediliyor. Omoda 5, Tiggo 7 Pro ve 8 Pro modellerinde, güçlü bir benzinli motor bulunuyor. Bu motor, 197 HP güç kapasitesine sahip ve çift katmanlı şanzıman sayesinde ekonomik yakıt kullanımını destekliyor. Chery Türkiye Başkanı, müşterilere görülmemiş bir sürüş deneyimi sunmayı hedeflediklerini açıkladı.

Başa dön tuşu