MAGAZİN

Yalı Çapkını’na usta oyuncu dahil oluyor! Mehmet Esen kimdir?

Yalı Çapkını dizisine usta oyuncu katılıyor! Mehmet Esen, Yalı Çapkını’nın Vahit’ini oynayacak. İşte detaylar…

Mehmet Esen, usta tiyatrocu ve oyuncu olarak bilinir. Esen, Yalı Çapkını dizisinde Vahit karakterine hayat verecek. 

YALI ÇAPKINI DİZİSİNDE VAHİT KARAKTERİNE MEHMET ESEN!

Star TV ekranlarının sevilen dizilerinden Yalı Çapkını’na usta oyuncu Mehmet Esen, 20. bölümle birlikte katılıyor. Yalı Çapkını dizisi her Cuma 20.00’da Star TV ekranlarında izleyiciyle buluşuyor. 

Mehmet Esen

Yalı Çapkını, Afra Saraçoğlu, Mert Demir, Çetin Tekindor, Şerif Sezer, Emre Altuğ, Selen Özbayrak gibi ünlü oyuncuların rol aldığı hikaye ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Yönetmenliğini Burcu Alptekin ve Alptekin Bozkurt’un yürüttüğü dizide, usta oyuncu Mehmet Esen, Vahit karakterini canlandıracak.

Mehmet Esen, 13 Ekim 1958’de İstanbul’da doğmuştur. İlkokul yıllarından itibaren tiyatroya ilgisi ile dikkatleri üzerine toplayan usta oyuncu, lise yıllarında da tiyatro eğitimlerine devam etmiştir. Haldun Taner ve Minur Özkul gibi usta oyuncuların referansıyla büyük oyunlarda sahne almıştır. Son olarak Garip Bülbül Neşet Ertaş filminde de rol alan Mehmet Esen, Yalı Çapkını dizisinde Vahit karakteri ile güçlü ve baskın bir karakter olarak izleyicilerin karşısına çıkacak. Mafya hesaplaşmasının da gözler önüne serileceği dizide, Vahit, bu hesaplaşmada kilidi açacak kritik bir isim olacak. Bu heyecan verici diziye katılımı ile diziye renk katan usta oyuncu Mehmet Esen, Yalı Çapkını dizisi ile izleyicilerin beğenisine sunulacak.

Başa dön tuşu