GÜNDEM

Yusuf Güney adaya veda ediyor. Survivor’da şok ayrılık!

Survivor’da Yusuf Güney dönemi sona erdi. Yarışmacı kendi isteğiyle adaya veda etti! İşte detaylar…

Yusuf Güney, Survivor’ın son bölümünde kendi isteğiyle ayrılan üçüncü yarışmacı oldu. 

YUSUF GÜNEY’DEN SURVİVOR’DA VEDA: KARAR ACUN ILICALI İLE VERİLDİ 

Yusuf Güney, Survivor ünlüler takımının üyesi olarak bu sezon gündeme gelen isimler arasındaydı ancak Acun Ilıcalı’nın yaptığı açıklamayla bu sezon kendi isteğiyle çekilme kararı alan üçüncü yarışmacı oldu. 29 Ocak tarihli son bölümde Acun Ilıcalı, “Yusuf Güney Survivor’a devam edemeyecek. Bu sene tam anlamıyla bir direnç senesi oldu ve olacak. Şartlar çok zor oldu. Yarın sizinle vedalaşmak için yanınıza gelecek Yusuf Güney” dedi. 

Yusuf Güney Survivor

Şarkıcı Yusuf Güney, 5 Haziran 1984 yılında Trabzon’da dünyaya geldi. 14 yaşına kadar Trabzon’da yaşamasının ardından ailesiyle birlikte Londra’ya taşınan Yusuf Güney, pazarlama müdürlüğü yapmak için Londra’da çalışmış ve burada birçok başarıya imza atmıştı. 2005 yılının Haziran ayında Londra’da Rafet El Roman’ın konserinde tanışmasıyla müzik dünyasına ilk adımını atan şarkıcı, 2008 yılında ilk bestesi olan Aşk-ı Virane’yi Rafet El Roman ile birlikte seslendirdi. Bu parçanın yanı sıra 2009 yılında yayınlanan Bir Sevda Masalı isimli albümünden çıkan Heder Oldum Aşkınaya ve 2010 yılında yayınlanan Aşka İnat adlı albümden çıkan Aşkım Aşklarından Bulasın parçaları ile de adından söz ettirmişti. 

Bugün Yusuf Güney, Survivor’dan ayrılma kararı almış olsa da kariyerine devam ediyor ve kendine has tarzı ile seyircisini etkilemeye devam ediyor. Yusuf Güney, Survivor’da direnç gösteremedi ve kendi isteğiyle ayrılan üçüncü yarışmacı oldu. Survivor’dan ayrılmasının ardından müzik kariyerine odaklanan Yusuf Güney, özgün tarzı ile seyircisini etkilemeye devam edecek.

Başa dön tuşu