GÜNDEM

SSK ve Bağ -Kur emeklilerine müjde. Tam 20 bin TL promosyon ödemesi verilecek.

Bu yıl emeklilerin yılı. Emekliler yaşadı. SSK ve Bağ – KUR emeklilerine müjdeli haber geldi. 20 bin TL promosyon ödemesi yapılacak. İşte ayrıntılar….

SSK ve Bağ -Kur emeklilerine müjde. Tam 20 bin TL promosyon ödemesi verilecek. Bu haber SSK ve Bağ – Kur emeklilerini ilgilendiriyor. Banka size tam 20 bin TL promosyon ödemesi verecek. 3 yıl boyunca maaşınızı aynı bankadan almanız halinde bu ödemeyi alabileceksiniz. İşte detaylar…

emekli

Son yılların en çok konuşulan konularından biri hiç şüphesiz promosyon ödemeleri oluyor. Bankalar birbirleri ile yarış içindeler. Temmuz ayındaki zamlarından ardından bankalar birbirleri ile rekabet içine girmişlerdi. Kampanya duyuruları nedeniyle vatandaş ne yapacağını şaşırmıştı. Her gün öteki kampanyanın bir üsttü kampanya detayı paylaşılıyor. Ama böylesi görülmedi. O banka kesenin ağzını açtı. Müşterilerine tam tamına 20 bin TL promosyon ödemesi yapacak. İşte ayrıntılar….

emekli

20 BİN TL’LİK PROMOSYON ÖDEMESİ

Bakanlıklar tarafından yapılan açıklama ile kamu bankalarının sürece dahil olmasıyla promosyon ödemeleri iyice artırılacak. EYT müjdesinin ardından 2 milyon 250 bin vatandaş emekli olmuştu. Asgari ücret zammı, erken emeklilik, zamlar derken bir müjde daha promosyon miktarlarından geliyor. 

para

Devletin de işin içine dahil olmasıyla rekabet iyice kızıştı. Zam oranları, enflasyon nedeniyle bu seneki promosyon tutarı 20 bin TL olacak. 

para

Gelen zamların ardından bankalar yeni bir düzenleme yoluna gitti. Bankalar başvuru sürelerini uzatmalarının yanı sıra promosyon tutarlarını da açıklamaya başladı. Başlangıç ile 2 bin TL’lik ödemeler şu an için 10 bin TL oldu. İlerisi için 20 bin TL olacak. Maaşını aynı bankadan almayı 3 yıl süreyle taahhüt eden emekliye verilen bu ödemeler bu yıl artacak. Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın kamu bankalarını desteklemesi ve sürece kamu bankalarının da aktif olarak dahil olması nedeniyle ödeme miktarları artacak.

Yapılan açıklamalara ve zamlara göre bu seneki promosyon tutarı 20 bin TL olacak. Bu tutar SSK ve Bağ Kur emeklilerini kapsayacak. 

Başa dön tuşu