YAŞAM

Diyarbakır’da akıllara durgunluk veren sevkiyat! Uyuşturucunun saklandığı yeri görenler şaşkınlığını gizleyemedi

Diyarbakır’da ekipler tarafından gerçekleştirilen operasyon kapsamında uyuşturucu sevkiyatı yapan kişilere baskın düzenlendi. Emniyet ekipleri karşılaştıkları görüntü karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Uyuşturucunun saklandığı yeri görenler hayrete düştü.

Diyarbakır’da uyuşturucu sevkiyatı yapan bir ekibin peşine düşen emniyet ekipleri gerçekleştirdikleri baskında akıl almaz görüntülerle karşı karşıya kaldı. Emniyet ekipleri gördükleri görüntü karşısında şaşırırken uyuşturucunun saklandığı yer ise ekipleri şaşırttı.

KİLOLARCA UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından teknik ve fiziki takip sonucunda Diyarbakır’da kilolarca uyuşturucu ele geçirildi. İstanbul’a gönderilmek için hazır bulunan uyuşturucuların sevkiyatının ise kargo şirketi tarafından yapıldığı tespit edildi.

Kargo şirketine gönderilmek üzere hazırlanan uyuşturucuların ise derin dondurucuda olması ekipleri şaşırttı. Dondurucu içerisinden 93 kilo 650 gram esrar ele çıkarken uyuşturucu satıcıları da tutuklandı.

Diyarbakır Uyuşturucu yakalandı

Kayapınar ilçesinde gerçekleştirilen operasyon kapsamında ekipler tarafından ele geçirilen uyuşturucuların içerisinde 64 kilogram 300 gram toz esrar ve 29 kilo 300 gram kubar esrar olduğu açıklandı.

ŞÜPHELİLER GÖZALTINA ALINDI

Uyuşturucu satışı yapan M.Ö. ekipler tarafından tutuklanırken çıkarıldığı nöbetçi Sulh Ceza hakimliği tarafından “uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama” maddesi gereğince tutuklandı. Şüphelilerden M.K. ise adli kontrol ile serbest bırakıldı.

Başa dön tuşu